Σάββατο 18 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
«Προετοιμαστείτε για πολεμικές επιχειρήσεις» λέει ο Κινέζος πρόεδρος στο Πολεμικό Ναυτικό

«Προετοιμαστείτε για πολεμικές επιχειρήσεις» λέει ο Κινέζος πρόεδρος στο Πολεμικό Ναυτικό

Το Πολεμικό Ναυτικό της Κίνας θα πρέπει να επιταχύνει την ανάπτυξή του και να προετοιμαστεί για πολεμικές επιχειρήσεις, δήλωσε ο Κινέζος πρόεδρος, Χου Τζιντάο. Οι εντάσεις στην περιοχή της Ασίας-Ειρηνικού έχουν αυξηθεί, μετά το «άνοιγμα» των ΗΠΑ σε διάφορες χώρες τις περιοχής, πολλές από τις οποίες βρίσκονται σε διαμάχη με το Πεκίνο. Η Κίνα έχει δικαίωμα να υπερασπίζεται τον εαυτό της, απαντά το Αμερικανικό Πεντάγωνο.

Το Πολεμικό Ναυτικό της Κίνας θα πρέπει να επιταχύνει την ανάπτυξή του και να προετοιμαστεί για πολεμικές επιχειρήσεις, δήλωσε ο Κινέζος πρόεδρος, Χου Τζιντάο.

Μιλώντας σε στρατιωτικό προσωπικό, ο Κινέζος πρόεδρος τούς είπε ότι θα πρέπει «να κάνουν εκτεταμένες προετοιμασίες για πολεμικές επιχειρήσεις».

Οι εντάσεις στην περιοχή της Ασίας-Ειρηνικού έχουν αυξηθεί, μετά το «άνοιγμα» των ΗΠΑ σε διάφορες χώρες τις περιοχής, πολλές από τις οποίες βρίσκονται σε διαμάχη με το Πεκίνο.

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Χου Τζιντάο, ο εκπρόσωπος του Αμερικανικού Πενταγώνου, ναύαρχος Τζον Κίρμπι, είπε πως η Κίνα έχει δικαίωμα να υπερασπίζεται τον εαυτό της.

«Φυσικά, δεν πρόκειται να κρατήσουμε κακία σε οποιοδήποτε άλλο έθνος έχει την ευκαιρία να αναπτύξει ναυτικές δυνάμεις» είπε ο ναύαρχος Κίρμπι, μιλώντας στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Εγραψε ιστορία ο συγκλονιστικός Παναγιώτης Γκιώνης και πάει Παρίσι!

Ο πρωταθλητής του πινγκ πονγκ σε ηλικία 44 ετών κατάφερε κάτι που φαινόταν ουτοπικό και ανέλπιστο, αλλά το τεράστιο ταλέντο του και η αστείρευτη ψυχική του δύναμη

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 18 Μαϊου 2024