Τρίτη 21 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
«Τρέμει» ο Μπερλουσκόνι νέες αποκαλύψεις για τα περιβόητα πάρτι στο Άρκορε

«Τρέμει» ο Μπερλουσκόνι νέες αποκαλύψεις για τα περιβόητα πάρτι στο Άρκορε

Σε αναμμένα κάρβουνα κάθεται ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι αφού ανά πάσα στιγμή μπορεί να διαρρεύσουν στον Τύπο γαργαλιστικά αποσπάσματα από την υποκλοπή χιλιάδων τηλεφωνημάτων των μελών του δικτύου που προμήθευε τις πόρνες στα περίφημα πάρτι «μπούνγκα-μπούνγκα». Ήδη έχουν γίνει γνωστές οι απόψεις του Ιταλού πρωθυπουργού για τη... σωματική εμφάνιση της Άνγκελα Μέρκελ. Ο ίδιος, εν τω μεταξύ, αρνείται να καταθέσει στη δίκη του Τζαμπάολο Ταραντίνι, του Ναπολιτάνου επιχειρηματία που φέρεται να κρατούσε τα ηνία του δικτύου.

Σε αναμμένα κάρβουνα κάθεται ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι αφού ανά πάσα στιγμή μπορεί να διαρρεύσουν στον Τύπο γαργαλιστικά αποσπάσματα από την υποκλοπή χιλιάδων τηλεφωνημάτων των μελών του δικτύου που προμήθευε τις πόρνες στα περίφημα πάρτι «μπούνγκα-μπούνγκα». Ήδη έχουν γίνει γνωστές οι απόψεις του Ιταλού πρωθυπουργού για τη… σωματική εμφάνιση της Άνγκελα Μέρκελ.

Ο Καβαλιέρε, εν τω μεταξύ, αρνείται να καταθέσει στη δίκη του Τζαμπάολο Ταραντίνι, του Ναπολιτάνου επιχειρηματία που φέρεται να κρατούσε τα ηνία του δικτύου που παρουσίαζε τις πόρνες πολυτείας στα πάρτι του Άρκορε.

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι έχει κληθεί να εξηγήσει ποιες ακριβώς ήταν οι σχέσεις του με τον επιχειρηματία, που φέρεται να έλαβε από τον Ιταλό πρωθυπουργό το ποσό των 800.000 ευρώ. Αμφότεροι Μπερλουσκόνι και Ταραντίνι υποστηρίζουν ότι επρόκειτο για ένα δάνειο μεταξύ φίλων, ο δικαστές όμως πιστεύουν ότι οι επιχειρηματίας ενδέχεται να έχει διαπράξει εκβίαση.

Ύστερα από την απαγγελία κατηγοριών στον Τζαμπάολο Ταραντίνι και άλλα επτά άτομα επειδή προμήθευαν ιερόδουλες στον Καβαλιέρε -ο οποίος υποστηρίζει ότι δεν γνώριζε πως οι γυναίκες αυτές πληρώνονταν- κυκλοφόρησε στις εφημερίδες η απομαγνητοφώνηση της συνομιλίας του 75χρονου ηγέτη με διευθυντή εφημερίδας στις αρχές Ιουλίου, στην οποία ο Μπερλουσκόνι αναφέρθηκε στην Άνγκελα Μέρκελ ως «μη πηδηξ.. χοντροκώ..».

Πέντε Ιταλοί πολιτικοί της αντιπολίτευσης χαρακτήρισαν σε γραπτή δήλωσή τους «απαράδεκτο» να κάνει ένας ηγέτης χυδαία σχόλια για την εμφάνιση μιας γυναίκας, πόσο μάλλον της Γερμανίδας καγκελάριου.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής διαρροές, ο άνθρωπος που προμήθευε τις ιερόδουλες προσέφερε επίσης σε μια γνωστή ηθοποιό της ιταλικής τηλεόρασης, την Μανουέλα Αρκούρι, την ευκαιρία να παρουσιάσει τον ετήσιο διαγωνισμό τραγουδιού του Σαν Ρέμο, με αντάλλαγμα να κάνει σεξ με τον Μπερλουσκόνι. Η ίδια η Αρκούρι λέει ότι αρνήθηκε την πρόταση.

Όπως έγινε εμφανές στην ακροαματική διαδικασία για την απαγγελία κατηγοριών στους οκτώ προμηθευτές ιερόδουλων, το «ιδιωτικό χαρέμι» του Καβαλιέρε περιλάμβανε γύρω στις 30 γυναίκες που πήγαιναν στα πάρτι στην ιδιωτική του κατοικία το 2008 και 2009.

Ανάμεσα στις γυναίκες αυτές ήταν η Πατρίτσια Ντ’ Αντάριο, κολ γκερλ που έγραψε βιβλίο για τις σεξουαλικές συνευρέσεις της με τον Μπερλουσκόνι, η Ρουμάνα σόου γούμαν Ιωάννα Βίσαν, το μοντέλο εσωρούχων Φραντσέσκα Λάνα, το μοντέλο αντρικών περιοδικών Καμίλ Κορντέιρο Σαράο, και οι επίδοξες σόου γούμαν Μπάρμπαρα Μοντερεάλε, Σάρα Τομάζι και Μπάρμπαρα Γκουέρα.

Ο Ιταλός πρωθυπουργός αρνείται ότι έκανε κάτι επιλήψιμο και δηλώνει θύμα «αριστερών δικαστών». Η δημοτικότητά του βρίσκεται στο ναδίρ: μόλις 24% από 62% που ήταν λίγο μετά την επανεκλογή του το 2008 -αποτέλεσμα όχι τόσο των σεξουαλικών σκανδάλων όσο του πακέτου λιτότητας που πέρασε η κυβέρνηση την Τετάρτη.

Οι δικαστές επιθυμούν να ανακρίνουν τον Μπερλουσκόνι για τα σεξουαλικά σκάνδαλα και απειλούν ότι, αν συνεχίσει να τους αποφεύγει, θα ζητήσουν από την αστυνομία να τον οδηγήσει για κατάθεση.

Στη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας, μια μάρτυρας -η περίφημη Μαροκινή χορεύτρια χορού της κοιλιάς Καρίμα ελ Μαχρούμπ, γνωστή ως «Ρούμπι», με την οποία ο Μπερλουσκόνι κατηγορείται ότι έκανε πληρωμένο σεξ όταν εκείνη ήταν μόνο 17 ετών- κατέθεσε ότι ο Καβαλιέρε έχει μόνιμη σχέση με μια κοπέλα από το Μαυροβούνιο με την οποία μάλιστα συζεί.

Το «L’Espresso» αποκάλυψε την ταυτότητά της: πρόκειται για την 20χρονη Καταρίνα Κνέζεβιτς, πρώην «Μις Μαυροβούνιο». Η Κνέζεβιτς έχει μια δίδυμη αδερφή, επίσης μοντέλο, και το 2009 οι δυο τους είχαν φωτογραφηθεί στη Σαρδηνία παρέα με τον Γκάι Ρίτσι, πρώην σύζυγο της Μαντόνα, η οποία έκανε πολύ απαξιωτικά σχόλια για τον Ιταλό πρωθυπουργό αυτή την εβδομάδα.

Και ο ίδιος ο Μπερλουσκόνι έχει αναφερθεί στη «μόνιμη σχέση» του για να αρνηθεί τις κατηγορίες ότι διοργάνωνε πάρτι με πόρνες. Ομως τελικά το ένα δεν αποκλείει το άλλο. Η μάρτυρας κατέθεσε ότι η Κνέζεβιτς ήταν παρούσα στα πάρτι «μπούνγκα-μπούνγκα» και ότι μια φορά, από ζήλια για τις άλλες γυναίκες, έκανε βουτιά από τις σκάλες στην βίλα του πρωθυπουργού.

Η Μαροκινή κατέθεσε επίσης ότι μια συνεργάτης του Μπερλουσκόνι, που σήμερα είναι μέλος της τοπικής Βουλής της Λομβαρδίας, ήταν η μια από τις δυο γυναίκες που συνήθιζαν να ντύνονται καλόγριες, προτού χορέψουν γύρω από ένα στύλο φορώντας τάνγκα. Η βουλευτίνα το διαψεύδει.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ολυμπιακός Κ15 – ΠΑΟΚ Κ15 0-1: Πήραν το πρωτάθλημα στους Παίδες οι Θεσσαλονικείς

Ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το πρωτάθλημα της Superleague K15 επικρατώντας του Ολυμπιακού 1-0 με γκολ του Τοπαλίδη λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 21 Μαϊου 2024