Σάββατο 18 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Κυβερνοεπιθέσεις κατά διασήμων ερευνά το FBI, με αφορμή γυμνή φωτογραφία της Γιόχανσον

Κυβερνοεπιθέσεις κατά διασήμων ερευνά το FBI, με αφορμή γυμνή φωτογραφία της Γιόχανσον

Το FBI έχει ξεκινήσει έρευνα για κυβερνοεπιθέσεις σε υπολογιστές διάσημων σταρ, αφότου κυκλοφόρησαν στο Διαδίκτυο φωτογραφίες της Σκάρλετ Γιόχανσον γυμνής. Σύμφωνα με την Λόρα Αϊμίλερ, αξιωματούχο του FBI στο Λος Άντζελες, δεκάδες σταρ έπεσαν θύματα χάκερ που έκλεψαν προσωπικές πληροφορίες από το email και άλλους λογαριασμούς τους.

Το FBI έχει ξεκινήσει έρευνα για κυβερνοεπιθέσεις σε υπολογιστές διάσημων σταρ, αφότου κυκλοφόρησαν στο Διαδίκτυο φωτογραφίες της Σκάρλετ Γιόχανσον γυμνής.

Οι φωτογραφίες, οι οποίες φαίνεται πως έχουν τραβηχτεί από την ίδια τη σταρ, έρχονται μετά την δημοσιοποίηση γυμνών φωτογραφιών της Τζέσικα Άλμπα.

Η Υπηρεσία ανακοίνωσε ότι διεξάγει έρευνα για να βρει το υπεύθυνο πρόσωπο ή ομάδα για μια σειρά κυβερνοεπιθέσεων σε υπολογιστές που αφορούν υψηλού προφίλ πρόσωπα.

Σύμφωνα με την Λόρα Αϊμίλερ, αξιωματούχο του FBI στο Λος Άντζελες, δεκάδες σταρ έπεσαν θύματα χάκερ που έκλεψαν προσωπικές πληροφορίες από το email και άλλους λογαριασμούς τους.

Φωτογραφίες του Τζάστιν Τιμπερλέικ με την συμπρωταγωνίστριά του στην ταινία Όχι Μόνο Φίλοι διέρρευσαν στο Διαδίκτυο, σύμφωνα με πληροφορίες.

Οι φωτογραφίες της Σκάρλετ Γιόχανσον την δείχνουν τοπλες ξαπλωμένη σε ένα κρεβάτι, ή φορώντας μια πετσέτα που αποκαλύπτει τα οπίσθιά της. Εκπρόσωπος της διάσημης σταρ δεν έκανε κάποια δήλωσε.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Αήττητη πρωταθλήτρια η Λεβερκούζεν (2-1), αποθέωση για Ρόις στη νίκη της Ντόρτμουντ (4-0)

Η Λεβερκούζεν τελείωσε την φετινή Bundesliga πρώτη και αήττητη (2-1) – «Πάρτι» της Ντόρτμουντ στην Βεστφαλία στο τελευταίο παιχνίδι του Ρόις (4-0).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 18 Μαϊου 2024