Δευτέρα 20 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
«Έκανα λάθος, όχι παρανομία» δηλώνει για την υπόθεση του διαμερίσματος ο Τζ.Τρεμόντι

«Έκανα λάθος, όχι παρανομία» δηλώνει για την υπόθεση του διαμερίσματος ο Τζ.Τρεμόντι

Ανοιχτή επιστολή του Ιταλού υπουργού Οικονομικών δημοσιεύει την Παρασκευή η εφημερίδα Corriere della Sera, στην οποία ο Τζούλιο Τρεμόντι αναφέρεται στην υπόθεση του πολυτελούς διαμερίσματος στο οποίο διέμενε στη Ρώμη και το οποίο ανήκει σε πρώην συνεργάτη του που βρίσκεται στο στόχαστρο έρευνας για διαφθορά. «Έκανα λάθος, όχι παρανομία» απαντά στους επικριτές του ο Τζ.Τρεμόντι και απορρίπτει τη φημολογία περί παραίτησης.

Ανοιχτή επιστολή του Ιταλού υπουργού Οικονομικών δημοσιεύει την Παρασκευή η εφημερίδα Corriere della Sera, στην οποία ο Τζούλιο Τρεμόντι αναφέρεται στην υπόθεση του πολυτελούς διαμερίσματος στο οποίο διέμενε στη Ρώμη και το οποίο ανήκει σε πρώην συνεργάτη του που βρίσκεται στο στόχαστρο έρευνας για διαφθορά.

«Εκανα παράνομες πράξεις; Απ’ ό,τι είμαι σε θέση να γνωρίζω, όχι. Έκανα λάθη; Ναι, σίγουρα» τονίζει ο Τζούλιο Τρεμόντι στην ανοιχτή επιστολή του και απορρίπτει τη φημολογία περί παραίτησης.

Ο υπουργός Οικονομικών, που θεωρείται εγγυητής της δημοσιονομικής σταθερότητας της Ιταλίας, δέχθηκε πιέσεις να παραιτηθεί εξαιτίας των σχέσεών του με τον Μάρκο Μιλανέζε, πρώην στενό συνεργάτη του, ο οποίος κατηγορείται για παράνομες αναθέσεις έργων και δωροδοκίες.

«Έχω μία δουλειά που είναι πολύ δύσκολη και απαιτεί πολύ προσπάθεια, και θέλω να συνεχίσω να την κάνω όσο καλύτερα μπορώ προς το συμφέρον της χώρας μου» ανέφερε ο Τρεμόντι.

Η αποκάλυψη ότι κατέβαλε 1.000 ευρώ εβδομαδιαίως σε μετρητά για ένα διαμέρισμα στη Ρώμη, το οποίο ανήκει σε πρώην στενό συνεργάτη του που βρίσκεται στο στόχαστρο έρευνας για διαφθορά, προκάλεσε αναταραχή στις αγορές, ενώ εκτινάχθηκε και το κόστος δανεισμού στη δημοπρασία ομολόγων στην Ιταλία.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters

Sports in

Ραζβάν Λουτσέσκου: Πήρε πολλά από όλους τους ποδοσφαιριστές

Οταν μια ομάδα έχει 20 (!) σκόρερ, σημαίνει πολλά για το πνεύμα και τη νοοτροπία της.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 20 Μαϊου 2024