Τρίτη 07 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
«Γδυθείτε για τον Πούτιν» καλεί καμπάνια υπέρ του Ρώσου πρωθυπουργού

«Γδυθείτε για τον Πούτιν» καλεί καμπάνια υπέρ του Ρώσου πρωθυπουργού

Ο «Στρατός του Πούτιν» καλεί τις Ρωσίδες, κατά προτίμηση νεαρές και ευπαρουσίαστες, να δείξουν την υποστήριξή τους στον Ρώσο πρωθυπουργό σκίζοντας... τα ρούχα τους. Δεν πρόκειται για έναν πραγματικό στρατό, αλλά για μια στρατιά από άγνωστους υποστηρικτές του που λάνσαραν μέσω Διαδικτύου μία καμπάνια με σκοπό να ενισχύσουν τον Βλαντίμιρ Πούτιν στην προσπάθειά του να επανεκλεγεί πρόεδρος της Ρωσίας.

Ο «Στρατός του Πούτιν» καλεί τις Ρωσίδες, κατά προτίμηση νεαρές και ευπαρουσίαστες, να δείξουν την υποστήριξή τους στον Ρώσο πρωθυπουργό σκίζοντας… τα ρούχα τους. Δεν πρόκειται για έναν πραγματικό στρατό, αλλά για μια στρατιά από άγνωστους υποστηρικτές του που λάνσαραν μέσω Διαδικτύου μία καμπάνια με σκοπό να ενισχύσουν τον Βλαντίμιρ Πούτιν στην προσπάθειά του να επανεκλεγεί πρόεδρος της Ρωσίας.

Στο βίντεο που αναρτήθηκε στο Διαδίκτυο εμφανίζονται τρεις εμφανίσιμες κοπέλες, οι οποίες ανακοινώνουν έναν διαγωνισμό. «Είμαι τρελή για έναν άντρα που άλλαξε τη χώρα μας», ακούγεται να λέει μια φωνή ενόσω βλέπουμε την «Νταιάνα» να περπατάει στη Μόσχα, με την κάμερα να εστιάζει στο πληθωρικό της μπούστο.

«Είναι μεγάλος πολιτικός και εκπληκτικός άντρας. Είναι ο Βλαντίμιρ Πούτιν.», λέει, προσθέτοντας ότι παρά τα εκατομμύρια που τον θαυμάζουν, υπάρχουν κάποιοι «που του ρίχνουν λάσπη, ίσως επειδή τον φοβούνται ή ίσως επειδή είναι αδύναμοι οι ίδιοι».

Αργότερα στο βίντεο, η πρωταγωνίστρια συναντά δύο λίγο πιο ώριμες φίλες της να κάνουν ηλιοθεραπεία φορώντας προκλητικά μπλουζάκια με την επιγραφή «Θα σκίσω [τα ρούχα μου] για τον Πούτιν» και το βίντεο τελειώνει με τις κοπέλες να σκίζουν τα μπλουζάκια τους.

Οι πρωταγωνίστριες ζητούν από άλλες νεαρές, έξυπνες και όμορφες κοπέλες «να σκίσουν κάτι για τον Πούτιν» και να ανεβάσουν το βίντεο στο Διαδίκτυο, ενώ υπόσχονται ότι η καλύτερη συμμετοχή θα κερδίσει ένα iPad.

Αν και δεν είναι ξεκάθαρο ποιοι απαρτίζουν τον Στρατό του Πούτιν, το βίντεο μοιάζει να είναι γυρισμένο από επαγγελματία, ενώ η όλη υπόθεση «μυρίζει «Κρεμλίνο».

Με τις προεδρικές εκλογές στη Ρωσία να είναι προγραμματισμένες για το επόμενο έτος, πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι ο Πούτιν θα ξαναδιεκδικήσει την προεδρία «εκθρονίζοντας» τον νυν πρόεδρο Ντμίτρι Μεντβέντεφ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ο Ολυμπιακός με 2 νίκες, αλλάζει το ελληνικό ποδόσφαιρο!

Πόσο θα αλλάξουν οι συνθήκες για το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη, εάν ο Ολυμπιακός κάνει το «2 στα 2» στο Conference League;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 07 Μαϊου 2024