Σάββατο 18 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Κατάρρευση στέγης γηπέδου στην Ολλανδία με αρκετά θύματα

Κατάρρευση στέγης γηπέδου στην Ολλανδία με αρκετά θύματα

Τμήμα της στέγης του υπό ανακαίνιση ποδοσφαιρικού γηπέδου της ομάδας FC Twente στο Ένσεντε της ανατολικής Ολλανδίας κατέρρευσε το μεσημέρι της Πέμπτης, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ένας εργάτης και να τραυματιστούν 14. «Η στέγη κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος» δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας στα ολλανδικά μέσα ενημέρωσης. Σε κρίσιμη κατάσταση δύο εκ των τραυματιών.

Τμήμα της στέγης του υπό ανακαίνιση ποδοσφαιρικού γηπέδου της ομάδας FC Twente στο Ένσεντε της ανατολικής Ολλανδίας κατέρρευσε το μεσημέρι της Πέμπτης, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ένας εργάτης και να τραυματιστούν 14.

«Η στέγη κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος» δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας στα ολλανδικά μέσα ενημέρωσης.Στο στάδιο έσπευσαν άμεσα ασθενοφόρα και ένα ελικόπτερο.

«Ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και 14 τραυματίστηκαν. Δέκα από τους τραυματίες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο και δύο εξ αυτών είναι σε κρίσιμη κατάσταση» δήλωσε ο δήμαρχος της Ένσεντε Πέτερ ντεν Ούντστεν σε συνέντευξη Τύπου.

Τα αίτια του δυστυχήματος δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά, επισήμανε ο δήμαρχος υπογραμμίζοντας ότι συνεχίζονται οι έρευνες για την ανεύρεση άλλων ανθρώπων που ενδέχεται να παραμένουν εγκλωβισμένοι στα συντρίμμια.

Το τμήμα της οροφής του ποδοσφαιρικού γηπέδου κατέρρευσε περίπου στις 13:00 το μεσημέρι (ώρα Ελλάδος), την ώρα που εκτελούνταν έργα για την επέκταση του σταδίου.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Εγραψε ιστορία ο συγκλονιστικός Παναγιώτης Γκιώνης και πάει Παρίσι!

Ο πρωταθλητής του πινγκ πονγκ σε ηλικία 44 ετών κατάφερε κάτι που φαινόταν ουτοπικό και ανέλπιστο, αλλά το τεράστιο ταλέντο του και η αστείρευτη ψυχική του δύναμη

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 18 Μαϊου 2024