Κυριακή 19 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Θριαμβευτική εμφάνιση Τσάβες στο Καράκας μετά την εγχείρηση αφαίρεσης όγκου

Θριαμβευτική εμφάνιση Τσάβες στο Καράκας μετά την εγχείρηση αφαίρεσης όγκου

Την πρώτη του ομιλία ενώπιον χιλιάδων υποστηρικτών του, μετά την εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε για την αφαίρεση καρκινικού όγκου, απηύθυνε τη Δευτέρα ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Ούγκο Τσάβες. «Αυτό είναι το καλύτερο φάρμακο για κάθε ασθένεια» είπε, απευθυνόμενος στο πλήθος που πανηγύριζε την επιστροφή του από την Κούβα. Ο Τσάβες ανέφερε ότι πέρασε δύσκολες στιγμές, αλλά πιστεύει πως θα κερδίσει τη μάχη κατά του καρκίνου. «Θα ζήσουμε και θα κερδίσουμε» είπε. (Infographic)

Την πρώτη του ομιλία ενώπιον χιλιάδων υποστηρικτών του, μετά την εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε για την αφαίρεση όγκου, απηύθυνε τη Δευτέρα ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Ούγκο Τσάβες.

Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας μετέβη στην Κούβα στις 8 Ιουνίου για να υποβληθεί σε εγχείρηση για την αφαίρεση καρκινικού όγκου από την περιοχή της λεκάνης. Επέστρεψε στη χώρα του τη Δευτέρα και λίγη ώρα μετά εμφανίστηκε στο μπαλκόνι του προεδρικού μεγάρου.

«Η επιστροφή ξεκίνησε» διαμήνυσε στους χιλιάδες συγκεντρωμένους, ευχαριστώντας τους για την υποστήριξή τους. «Αυτό είναι το καλύτερο φάρμακο για κάθε ασθένεια» τούς είπε, έχοντας στο πλευρό του τις δύο κόρες του.

Μιλώντας επί μισή ώρα, όπως μεταδίδει το BBC, ο Τσάβες ανακοίνωσε ότι δεν θα μπορεί να παραστεί στις εκδηλώσεις, την Τρίτη, για τον εορτασμό της απελευθέρωσης της χώρας από τους Ισπανούς και πως θα παρακολουθήσει την παρέλαση από την κατοικία του.

«Είμαι σίγουρος ότι καταλαβαίνετε τις δυσκολίες αυτής της μάχης. Κανείς δεν πρέπει να πιστεύει πως η παρουσία μου εδώ σημαίνει ότι κερδίσαμε τη μάχη» συνέχισε, εκφράζοντας όμως την αισιοδοξία του ότι θα νικήσει τον καρκίνο. «Θα ζήσουμε και θα κερδίσουμε» επισήμανε.

Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας είπε ακόμα πως θα συνεχίσει να ακολουθεί ένα αυστηρό πρόγραμμα θεραπείας και ζήτησε από το πλήθος να τον υποστηρίξει «ως την τελική νίκη» κατά της ασθένειας.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Έγραψε ιστορία η Λεβερκούζεν: Μόλις η τρίτη ομάδα στο top-5 που κατακτά τον τίτλο αήττητη (pis+vids)

Η Λεβερκούζεν μπήκε στο κλειστό κλαμπ των Άρσεναλ (2003-2004) και Γιουβέντους (2011-2012).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 19 Μαϊου 2024