Σάββατο 11 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Δέχομαι απειλητικά μηνύματα για τη ζωή μου από την Ελλάδα, δηλώνει ο Γιούνκερ

Δέχομαι απειλητικά μηνύματα για τη ζωή μου από την Ελλάδα, δηλώνει ο Γιούνκερ

Στην αποκάλυψη ότι δέχεται απειλητικά μηνύματα για τη ζωή του από την Ελλάδα προχώρησε τη Δευτέρα από το βήμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ο επικεφαλής του Eurogroup Ζαν Κλοντ Γιούνκερ. Δίπλα του στεκόταν ο Ευρωπαίος επίτροπος Όλι Ρεν, ο οποίος δεν έκανε κανένα σχόλιο. Και οι δύο, πάντως, επανέλαβαν ότι θεωρούν απαραίτητη την πολιτική συναίνεση στην Ελλάδα, προκειμένου να προχωρήσει ομαλά το πρόγραμμα για την ανάταξη της ελληνικής οικονομίας. Ο κ. Ρεν σημείωσε, μάλιστα, πως εάν δεν υπάρξει πρόοδος στις διαρθρωτικές αλλαγές δεν πρόκειται να εκταμιευθεί η 5η δόση.

Στην αποκάλυψη ότι δέχεται απειλητικά μηνύματα για τη ζωή του από την Ελλάδα προχώρησε τη Δευτέρα από το βήμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ο επικεφαλής του Eurogroup Ζαν Κλοντ Γιούνκερ. Δίπλα του στεκόταν ο Ευρωπαίος επίτροπος Όλι Ρεν, ο οποίος δεν έκανε κανένα σχόλιο.

«Τι να πεις στους Έλληνες…; Αυτό είναι ένα καλό ερώτημα. Αναρωτιέμαι κι εγώ συχνά, καθώς λαμβάνω πολλές επιστολές από την Ελλάδα, μεταξύ των οποίων και απειλητικές επιστολές» αποκάλυψε στη διάρκεια της συνεδρίασης του Ευρωκοινοβουλίου.

Όπως τονίζει το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, η αποκάλυψη αυτή έγινε λίγες ημέρες μετά τη συνάντηση του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ με τον Έλληνα πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου στο Λουξεμβούργο.

Οι δημοσιογράφοι του AFP προσπάθησαν να έχουν το σχόλιο του εκπροσώπου του κ. Γιούνκερ για την παραπάνω δήλωση, όμως αυτό δεν κατέστη δυνατόν.

Δίπλα στον επικεφαλής του Eurogroup βρισκόταν ο Ευρωπαίος επίτροπος, αρμόδιος για τις οικονομικές υποθέσεις, Όλι Ρεν. Ο κ. Ρεν δεν θέλησε να σχολιάσει τη δήλωση του κ. Γιούνκερ.

Και οι δύο, όμως, επισήμαναν την ανάγκη απόλυτης εφαρμογής των δεσμεύσεων που έχει αναλάβει η ελληνική κυβέρνηση προς την τρόικα και επανέλαβαν πως θεωρούν την πολιτική συναίνεση στην Ελλάδα, κυρίως από την πλευρά της αξιωματικής αντιπολίτευσης, προκειμένου να προχωρήσει ομαλά το πρόγραμμα για την ανάταξη της ελληνικής οικονομίας.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ο Καπέλο υποκλίθηκε στον Ολυμπιακό: «Έχω άγχος για τη Φιορεντίνα…»

Ο Φάμπιο Καπέλο αναφέρθηκε στον τελικό του Ολυμπιακού με τη Φιορεντίνα και δήλωσε πως έχει άγχος για τους «βιόλα», οι οποίοι κατά τη γνώμη του δεν πρέπει να υποτιμήσουν τους «ερυθρόλευκους»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 11 Μαϊου 2024