Κυριακή 19 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ασύλληπτος κατά συρροή δολοφόνος σκορπά τον τρόμο στη Νέα Υόρκη

Ασύλληπτος κατά συρροή δολοφόνος σκορπά τον τρόμο στη Νέα Υόρκη

Ένας κατά συρροή δολοφόνος ιερόδουλων φαίνεται να έχει κάνει την εμφάνιση του στη Νέα Υόρκη και παραμένει ασύλληπτος. Αστυνομικοί επιθεωρητές του Λονγκ Άιλαντ ανακάλυψαν τρεις ακόμη σορούς γυναικών σε παραλία Γκίλγκο, ανεβάζοντας σε οκτώ τον αριθμό των θυμάτων που έχουν βρεθεί εκεί από τον περασμένο Δεκέμβριο.

Παστρικού Ελισάβετ

Ένας κατά συρροή δολοφόνος ιερόδουλων φαίνεται να έχει κάνει την εμφάνιση του στη Νέα Υόρκη. Αστυνομικοί επιθεωρητές του Λονγκ Άιλαντ ανακάλυψαν τρεις ακόμη σορούς γυναικών σε παραλία Γκίλγκο, ανεβάζοντας σε οκτώ τον αριθμό των θυμάτων που έχουν βρεθεί εκεί από τον περασμένο Δεκέμβριο.

Οι έρευνες ξεκίνησαν όταν η αστυνομία άρχισε να ψάχνει τα ίχνη μιας εξαφανισμένης ιερόδουλης, χρησιμοποιώντας μεταξύ άλλων και σκυλιά, που τελικά έκαναν τις μακάβριες ανακαλύψεις. Τα πτώματα βρέθηκαν σε απόσταση μερικών εκατοντάδων μέτρων το ένα από το άλλο. Μέχρι στιγμής έχει αναγνωριστεί η ταυτότητα μόνο των τεσσάρων πρώτων θυμάτων, ενώ οι Αρχές δεν έχουν προβεί σε ανακοινώσεις σχετικά με τα ονόματα των πιο πρόσφατων.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει ξεκάθαρο πόσον καιρό έχουν παραμείνει εκεί τα λείψανα και ποια σχέση υπάρχει μεταξύ των πρώτων και των πιο πρόσφατων. Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, οι πρώτες τέσσερις γυναίκες που δολοφονήθηκαν ήταν ηλικίας μεταξύ 20 και 30 ετών και είχαν διαφημίσει τις ερωτικές τους υπηρεσίες στην ιστοσελίδα αγγελιών Craigslist. Τόσο αυτόπτες μάρτυρες όσο και τα τηλεφωνικά αρχεία τουλάχιστον δύο από αυτές τις θέλουν να βρίσκονται σε φτηνά ξενοδοχεία του Λονγκ Άιλαντ λίγο πριν εξαφανιστούν.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν στοιχεία για τον δράστη, ενώ οι αρχές «χτενίζουν» την περιοχή όπου βρέθηκαν τα πτώματα, καθώς θεωρείται πολύ πιθανό να υπάρχουν και άλλα θύματα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Έγραψε ιστορία η Λεβερκούζεν: Μόλις η τρίτη ομάδα στο top-5 που κατακτά τον τίτλο αήττητη (pis+vids)

Η Λεβερκούζεν μπήκε στο κλειστό κλαμπ των Άρσεναλ (2003-2004) και Γιουβέντους (2011-2012).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 19 Μαϊου 2024