Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το Κράιστσερτς της Νέας Ζηλανδίας θα επισκεφθεί την ερχόμενη εβδομάδα ο πρίγκιπας Ουίλιαμ

Το Κράιστσερτς της Νέας Ζηλανδίας θα επισκεφθεί την ερχόμενη εβδομάδα ο πρίγκιπας Ουίλιαμ

Τη Νέα Ζηλανδία θα επισκεφθεί την επόμενη εβδομάδα ο πρίγκιπας Ουίλιαμ για να παραβρεθεί στην επιμνημόσυνη τελετή που διοργανώνει η κυβέρνηση για τα εκατοντάδες θύματα του σεισμού που ισοπέδωσε τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της χώρας, το Κράιστσερτς. Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, θα βρίσκεται στη Νέα Ζηλανδία στις 17 και 18 Μαρτίου, ενώ την επομένη θα επισκεφθεί στην Αυστραλία, την περιοχή της Κουίνσλαντ και της Βικτόρια που επλήγησαν από τους πρόσφατους κυκλώνες και τις πλημμύρες.

Μαργαρίτη Κυριακή

Τη Νέα Ζηλανδία θα επισκεφθεί την επόμενη εβδομάδα ο πρίγκιπας Ουίλιαμ για να παραβρεθεί στην επιμνημόσυνη τελετή που διοργανώνει η κυβέρνηση για τα εκατοντάδες θύματα του σεισμού που ισοπέδωσε τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της χώρας, το Κράιστσερτς.

Την επίσκεψη του πρίγκιπα Ουίλιαμ ανακοίνωσε ο ίδιος ο πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας, Τζον Κέϊ, ο οποίος διευκρίνισε ότι ο πρίγκιπας θα εκπροσωπήσει την γιαγιά του, βασίλισσα της Βρετανίας, Ελισάβετ, στην τελετή, που θα διεξαχθεί στις 18 Μαρτίου. Επίσης, όπως δήλωσε ο Κέϊ, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ θα επισκεφθεί και το Γκρεϊμάουθ, για να μιλήσει στους συγγενείς των 29 ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους στην κατάρρευση ενός ορυχείου άνθρακα, στις 19 Νοεμβρίου.

«Είναι μία πολύ ζεστή χειρονομία, που έχει ιδιαίτερη σημασία για τις χιλιάδες των ανθρώπων, που οι ζωές τους άλλαξαν για πάντα από τα γεγονότα αυτά», τόνισε ο πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας, ο οποίος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τη βασίλισσα Ελισάβετ επειδή «σκέφτεται τη Νέα Ζηλανδία, στις πιο σκοτεινές της ώρες».

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, θα βρίσκεται στη Νέα Ζηλανδία στις 17 και 18 Μαρτίου, ενώ την επομένη θα επισκεφθεί στην Αυστραλία, την περιοχή της Κουίνσλαντ και της Βικτόρια που επλήγησαν από τους πρόσφατους κυκλώνες και τις πλημμύρες.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γερμανικό

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024