Κυριακή 19 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Αθώος δηλώνει ο κατηγορούμενος για το μακελειό στην Αριζόνα

Αθώος δηλώνει ο κατηγορούμενος για το μακελειό στην Αριζόνα

Αθώος δήλωσε ο Τζάρεντ Λάφνερ, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονική απόπειρα σε βάρος της Αμερικανίδας βουλευτού Γκαμπριέλ Γκίφορντς, κατά την οποία έχασαν τη ζωή τους έξι άτομα. Ο 22χρονος, εκτός από τις κατηγορίες για τη δολοφονία των έξι, αντιμετωπίζει κατηγορίες και για τον τραυματισμό 13 ατόμων.

Αθώος δήλωσε ο Τζάρεντ Λάφνερ, ο οποίος κατηγορείται ως υπεύθυνος για τη δολοφονική απόπειρα σε βάρος της Αμερικανίδας βουλευτού Γκαμπριέλ Γκίφορντς, κατά την οποία έχασαν τη ζωή τους έξι άτομα.

Ο 22χρονος Τζ.Λάφνερ, εκτός από τις κατηγορίες για τη δολοφονία των έξι, αντιμετωπίζει κατηγορίες και για τον τραυματισμό 13 ατόμων.

Aνάμεσα στους τραυματίες της ένοπλης επίθεσης στις 8 Ιανουαρίου ήταν και η Γκίφορντς, που είχε πυροβοληθεί στο κεφάλι αλλά επέζησε.

Από τις κατηγορίες που απαγγέλθηκαν στον Τζ.Λάφνερ, εκείνες για απόπειρα δολοφονίας της βουλευτού και δύο μελών του επιτελείου της επισύρουν από μόνες τους, την εσχάτη των ποινών, όπως σημειώνει το Reuters.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

LIVE: Αρσεναλ – Έβερτον

LIVE: Αρσεναλ - Έβερτον. Παρακολουθήστε live στις 18:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αρσεναλ - Έβερτον για την 38η αγωνιστική της Premier League. Τηλεοπτικά από Novasports 3HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 19 Μαϊου 2024