Σάββατο 18 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Επιφυλακτική η Τουρκία στην εγκατάσταση του νατοϊκού αντιπυραυλικού συστήματος

Επιφυλακτική η Τουρκία στην εγκατάσταση του νατοϊκού αντιπυραυλικού συστήματος

Η Τουρκία δεν έχει λάβει ακόμη τις τελικές αποφάσεις για την προτεινόμενη από το ΝΑΤΟ εγκατάσταση της αντιπυραυλικής ασπίδας, σύμφωνα με δηλώσεις του πρωθυπουργού Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος συμμετείχε στη διάσκεψη της ομάδας G20, που πραγματοποιήθηκε στη Νότια Κορέα. Το ζήτημα της ανάπτυξης της νατοϊκής αντιπυραυλικής ασπίδας είχε κεντρική θέση στη ατζέντα των θεμάτων που συζήτησε ο Τούρκος πρωθυπουργός με τον Μπαράκ Ομπάμα.

Η Τουρκία δεν έχει λάβει ακόμη τις τελικές αποφάσεις της, για την προτεινόμενη από το ΝΑΤΟ εγκατάσταση της αντιπυραυλικής ασπίδας, σύμφωνα με δηλώσεις του πρωθυπουργού Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος συμμετείχε στη διάσκεψη της ομάδας G20, που πραγματοποιήθηκε στη Νότια Κορέα.

Το ζήτημα ανάπτυξης της νατοϊκής αντιπυραυλικής ασπίδας, είχε κεντρική θέση στην ατζέντα των θεμάτων που συζήτησε ο Τούρκος πρωθυπουργός με τον Αμερικανό πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα.

Οι επιφυλάξεις που έχει η τουρκική πλευρά εντοπίζονται σε θέματα όπως, η ακτίνα δράσης των αντιπυραυλικών συστημάτων, η άσκηση της διοίκησης και τα όρια της, καθώς επίσης και ζητήματα που σχετίζονται με την τεχνική διαχείρισης της αμυντικής τεχνολογίας, που θα διαθέτουν τα αντιπυραυλικά συστήματα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Κριστιάνο Ρονάλντο, ο νέος «τεχνικός διευθυντής» της Αλ Νασρ (vids)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μπορεί να είναι ο απόλυτος σταρ στη Σαουδική Αραβία και να σκοράρει ακατάπαυστα με την Αλ Νασρ, όμως 1,5 χρόνο μετά φαίνεται να έχει αναλάβει και νέο κομβικό ρόλο στον σύλλογο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 18 Μαϊου 2024