Σάββατο 18 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Σκοτεινές στιγμές από την οκτάχρονη ομηρεία της καταγράφει η Ν.Κάμπους σε βιβλίο

Σκοτεινές στιγμές από την οκτάχρονη ομηρεία της καταγράφει η Ν.Κάμπους σε βιβλίο

Συγκλονιστικές μαρτυρίες από τα οκτώ χρόνια που πέρασε φυλακισμένη από τον απαγωγέα της στο υπόγειο ενός σπιτιού, καταγράφει η Αυστριακή Νατάσα Κάμπους στην αυτοβιογραφία της. Περιγράφει την κακοποίηση που υφίστατο πριν καταφέρει να αποδράσει το 2006.

Συγκλονιστικές μαρτυρίες από τα οκτώ χρόνια που πέρασε φυλακισμένη από τον απαγωγέα της στο υπόγειο ενός σπιτιού, καταγράφει η Αυστριακή Νατάσα Κάμπους στην αυτοβιογραφία της.

Η 22χρονη σήμερα Κάμπους περιγράφει τους ξυλοδαρμούς, την πείνα και τις κακοποιήσεις που υπέστη από τον απαγωγέα της, τον οποίο περιγράφει ως «άρρωστο».

Η Νατάσα Κάμπους έπεσε θύμα απαγωγής τον Μάρτιο του 1998, την ώρα που πήγαινε στο σχολείο. Τότε ήταν μόλις δέκα χρονών.

Έμεινε κλεισμένη σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο υπόγειο του σπιτιού του Βόλφγκανγκ Πρικλοπίλ από όπου κατάφερε να δραπετεύσει το 2006. Ο δράστης αυτοκτόνησε λίγο μετά την απόδραση.

Στην αυτοβιογραφία της με τίτλο 3.096 ημέρες, η Νατάσα Κάμπους αναφέρει ότι υφίστατο πνευματική και σωματική κακοποίηση επί μονίμου βάσεως από έναν άνδρα «που ήθελε να έχει κάποιον για τον οποίο να είναι το σημαντικότερο πράγμα σε ολόκληρο τον κόσμο», όπως γράφει η ίδια.

«Δεν φαινόταν να ξέρει άλλο τρόπο να το κάνει αυτό από το να απαγάγει ένα 10χρονο κορίτσι» συμπληρώνει.

Η Νατάσα Κάμπους περιγράφει τις δύσκολες ώρες που πέρασε δίπλα στον απαγωγέα της, ο οποίος την ανάγκαζε να τον «υπακούει» και της επέβαλε να καθαρίζει το σπίτι μισόγυμνη αποκαλώντας την «σκλάβα» του.

Ο άνδρας της ξύριζε το κεφάλι και στη συνέχεια έκαιγε τα μαλλιά, φοβούμενος μήπως η αστυνομία έβρισκε δείγματα του DNA της κοπέλας.

Η ίδια λέει ότι προσπαθούσε με κάθε τρόπο να κρατηθεί από την «ψευδαίσθηση της κανονικότητας» και συχνά ζητούσε από τον απαγωγέα της να της διαβάζει παραμύθια ή να της δίνει ένα φιλί στο μέτωπο.

Αναφέρει ότι πολλές φορές επιχείρησε να αυτοκτονήσει πριν καταφέρει να αποδράσει.

Το βιβλίο 3.096 ημέρες βασίζεται σε σημειώσεις της κοπέλας, ενώ μια ταινία που βασίζεται στις εμπειρίες της αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2012.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Κριστιάνο Ρονάλντο, ο νέος «τεχνικός διευθυντής» της Αλ Νασρ (vids)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μπορεί να είναι ο απόλυτος σταρ στη Σαουδική Αραβία και να σκοράρει ακατάπαυστα με την Αλ Νασρ, όμως 1,5 χρόνο μετά φαίνεται να έχει αναλάβει και νέο κομβικό ρόλο στον σύλλογο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 18 Μαϊου 2024