Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι είναι ο «ροκ σταρ της χρονιάς» του ιταλικού Rolling Stone

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι είναι ο «ροκ σταρ της χρονιάς» του ιταλικού Rolling Stone

Ροκ σταρ της χρονιάς για το 2009 ανακηρύσσει τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι η ιταλική έκδοση του μουσικού περιοδικού Rolling Stone, αποδίδοντας... τα εύσημα για τον τρόπο ζωής του Καβαλιέρε. Το εξώφυλλο υπογράφει ο Σέπαρντ Φέρει, ο καλλιτέχνης δρόμου που δημιούργησε το διάσημο πορτρέτο του Ομπάμα.

51

Ροκ σταρ της χρονιάς για το 2009 ανακηρύσσει τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι η ιταλική έκδοση του μουσικού περιοδικού Rolling Stone, αποδίδοντας… τα εύσημα για τον τρόπο ζωής του 73χρονου μεγιστάνα πρωθυπουργού.

Το πορτρέτο του Καβαλιέρε σχεδιάστηκε αποκλειστικά για το τεύχος Δεκεμβρίου του ιταλικού Rolling Stone από τον Σέπαρντ Φέρεϊ, τον καλλιτέχνη δρόμου που υπέγραψε το διάσημο μπλε, κόκκινο και άσπρο πορτρέτο του Μπαράκ Ομπάμα για τη νικηφόρα προεκλογική του εκστρατεία.

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι εξακολουθεί μέχρι σήμερα να ηχογραφεί ναπολιτάνικα τραγούδια, δεν επελέγη για τις μουσικές του επιδόσεις από το Rolling Stone.

Ο 73χρονος μεγιστάνας πρωθυπουργός κέρδισε τον τίτλο με αφορμή τον τρόπο ζωής του για τον οποίο «ο όρος rock and roll μοιάζει απλουστευτικός», όπως είπε ο αρχισυντάκτης του Rolling Stone, Κάρλο Αντονέλι.

«Ο Ροντ Στιούαρτ, ο Μπράιαν Τζόουνς και ο Κιθ Ρίτσαρντς είναι πρωτάρηδες σε σύγκριση με τον Μπερλουσκόνι» προσέθεσε αναφερόμενος σε ροκ σταρ, οι υπερβολές των οποίων σε ερωτικά θέματα ή σε κατάχρηση ναρκωτικών ουσιών έχουν γίνει πολλές φορές πρωτοσέλιδα στον Τύπο.

«Η Neverland του Μάικλ Τζάκσον είναι το μικρό σπίτι στο λιβάδι σε σύγκριση με τη Βίλα Τσερτόζα» δήλωσε ο Αντονέλι, συγκρίνοντας το παραμυθένιο ράντσο του βασιλιά της ποπ με τη μεγάλη βίλα του Ιταλού πρωθυπουργού στη Σαρδηνία.

Μεταξύ… πολλών άλλων, ο Μπερλουσκόνι είχε προσφύγει πριν από λίγους μήνες στη Δικαιοσύνη για να μπλοκάρει τη δημοσιοποίηση φωτογραφιών στις οποίες διακρίνονταν γυμνόστηθες γυναίκες να περιφέρονται στο χώρο της βίλας του.

Υπήρξαν, επίσης, καταγγελίες ότι δεκάδες νεαρές γυναίκες πληρώθηκαν για να παραβρεθούν στα πάρτι του πρωθυπουργού στη Σαρδηνία και στην κατοικία του στη Ρώμη, το Παλάτσο Γκρατσιόλι, ενώ μια συνοδός πολυτελείας υποστήριξε ότι πέρασε μια νύχτα με τον Μπερλουσκόνι.

Τον Ιούνιο η σύζυγός του, πρώην ηθοποιός Βερόνικα Λάριο, κίνησε τη διαδικασία διαζυγίου με κοινοποίηση μέσω του Τύπου, κατηγορώντας τον για συναναστροφές με ανήλικες κοπέλες…

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024