Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παρηγοριά 1 εκατ. δολαρίων για κάποια από τα θύματα του Μπέρναρντ Μάντοφ

Παρηγοριά 1 εκατ. δολαρίων για κάποια από τα θύματα του Μπέρναρντ Μάντοφ

Συλλέκτες, έμποροι κοσμημάτων, κυνηγοί σουβενίρ, ή απλά περίεργοι, κατέκλυσαν την αίθουσα στο Μανχάταν όπου τέθηκαν σε δημοπρασία προσωπικά αντικείμενα του Μπέρναρντ Μάντοφ. Το 1 εκατ. δολάρια που συγκεντρώθηκε θα δοθεί σε κάποια από τα πολλά θύματα της απάτης-ρεκόρ των 21 δισ. δολαρίων.

28

Συλλέκτες, έμποροι κοσμημάτων, κυνηγοί σουβενίρ, ή απλά περίεργοι, κατέκλυσαν την αίθουσα στο Μανχάταν όπου τέθηκαν σε δημοπρασία προσωπικά αντικείμενα του καταδικασθέντος σε 150 χρόνια φυλάκιση για εξαπάτηση επενδυτών Μπέρναρντ Μάντοφ.

Το ποσό που συγκεντρώθηκε από τη δημοπρασία ξεπέρασε κάθε προσδοκία των διοργανωτών και έφτασε σε σύνολο σχεδόν το 1 εκατομμύριο δολάρια.

Χαρακτηριστικό είναι ότι το μπουφάν της αγαπημένης ομάδας μπέιζμπολ του πρώην προέδρου του Nasdaq αγοράστηκε από άγνωστο συλλέκτη έναντι 14.000 δολαρίων -είκοσι φορές πάνω από την εκτιμώμενη αξία του.

Αντίστοιχης ζήτησης έτυχαν άλλα 200 περίπου περιουσιακά στοιχεία του Μάντοφ όπως δαχτυλίδια, ρολόγια, γούνες, δερμάτινα είδη και άλλα τιμαλφή.

Τα 942.650 δολαρία που συγκεντρώθηκαν θα δοθούν σε κάποια από τα πολλά θύματα του Μάντοφ. Δεν παύουν όμως να αποτελούν ένα μικρό μέρος από τα 21 δισεκατομμύρια δολάρια που υπολογίζεται ότι έφτασε η απάτη του.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024