Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ανώνυμο login σε εφαρμογές τρίτων θα προσφέρει το Facebook

Ανώνυμο login σε εφαρμογές τρίτων θα προσφέρει το Facebook

To Facebook θα προσφέρει στους χρήστες του τη δυνατότητα εγγραφής σε εφαρμογές τρίτων κατασκευαστών, χωρίς να μοιράζονται τα στοιχεία της ταυτότητάς τους και τα προσωπικά τους δεδομένα, όπως συμβαίνει με το ευρέως διαδεδομένο «Log in with Facebook».

To Facebook θα προσφέρει στους χρήστες του τη δυνατότητα εγγραφής σε εφαρμογές τρίτων κατασκευαστών, χωρίς να μοιράζονται τα στοιχεία της ταυτότητάς τους και τα προσωπικά τους δεδομένα με apps που ενδεχομένως δεν εμπιστεύονται.

Περίπου 1,28 δισεκατομμύρια χρήστες του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης χρησιμοποιούν ήδη σε εφαρμογές τη δυνατότητα «Log in with Facebook» προκειμένου να ακούσουν μουσική, να παίξουν παιχνίδια, να έχουν πρόσβαση στην ενημέρωση κ.ά.

Εντούτοις, η χρήστη του κουμπιού «Log in with Facebook» επιτρέπει στις εφαρμογές που δίνουν αυτή τη δυνατότητα να αντλήσουν πληροφορίες από το προφίλ και τη δραστηριότητα του χρήστη στο Facebook.

Με τη δυνατότητα του «Anonymous login» το Facebook θα αποκτά τις σχετικές πληροφορίες για την εγγραφή του χρήστη, αλλά η τρίτη εφαρμογή δεν θα αντλεί πληροφορίες από το Facebook.

Όπως δήλωσε ο Μαρκ Ζάκεμπεργκ στο συνέδριο κατασκευαστών λογισμικού «F8», σκοπός είναι να αποκτήσουν οι χρήστες τη δυνατότητα να δοκιμάσουν περισσότερες εφαρμογές, χωρίς να αποκαλύψουν προσωπικά τους δεδομένα, μέχρι να νιώσουν την απαραίτητη εμπιστοσύνη.

Το Facebook θα αναβαθμίσει επίσης τη δυνατότητα ελέγχου των δεδομένων στα οποία μπορεί να έχουν πρόσβαση εφαρμογές τρίτων, όταν χρησιμοποιείται το κουμπί «Log in with Facebook».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Associated Press

Sports in

Μπράιτον – Άστον Βίλα 1-0: Ήττα για τους «Villans» πριν τον Ολυμπιακό, έχασαν και τον Ρότζερς

Λίγες μέρες πριν τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό, η Άστον Βίλα έχασε με 1-0 από την Μπράιτον στο «AMEX» ενώ είδε τον Ρότζερς να αποχωρεί τραυματίας στο πρώτο ημίχρονο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024