Τετάρτη 15 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Χρήσιμα και λιγότερο χρήσιμα γκάτζετ στο Consumer Electronics Show

Χρήσιμα και λιγότερο χρήσιμα γκάτζετ στο Consumer Electronics Show

Στο επίκεντρο της CES, της μεγαλύτερης έκθεσης ηλεκτρονικών του κόσμου, βρίσκονται φέτος τα Ultraboοk που προτείνει η Intel, υπολογιστές που μοιάζουν tablet όταν το καπάκι είναι κλειστό και με συμβατικά laptop όταν ανοίγει. Η Intel δείχνει να συγκεντρώνει μεγάλο ενδιαφέρον στη φετινή CES, αφού εκτός από τα Ultrabook ανακοίνωσε τις συμφωνίες της με τις Lenovo και Motorola Mobility για τη χρήση των επεξεργαστών Atom σε smartphone.

Στο επίκεντρο της CES, της μεγαλύτερης έκθεσης ηλεκτρονικών του κόσμου, βρίσκονται φέτος τα Ultraboοk που προτείνει η Intel, υπολογιστές που μοιάζουν tablet όταν το καπάκι είναι κλειστό και με συμβατικά laptop όταν ανοίγει.

Παρακολουθήστε όλη η ροή ειδήσεων από τη CES 2012 στο in.gr Τεχνολογία

Ο μεγάλος κατασκευαστής ημιαγωγών ανακοίνωσε στo Consumer Electronics Show, το οποίο άνοιξε για το κοινό στις 10 Ιανουαρίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 13 του μήνα, ότι σκοπεύει να προωθήσει τη νέα σχεδιαστική λογική των Ultrabook με τη μεγαλύτερη διαφημιστική καμπάνια της εδώ και μια δεκαετία.

Η Intel δείχνει να συγκεντρώνει μεγάλο ενδιαφέρον στη φετινή CES, αφού εκτός από τα Ultrabook ανακοίνωσε τις συμφωνίες της με τις Lenovo και Motorola Mobility για τη χρήση των επεξεργαστών Atom σε smartphone -μια αγορά στη οποία κυριαρχούν σήμερα οι επεξεργαστές της βρετανικής ARM.
Ακόμα, η Samsung παρουσίασε τις Smart TV, τηλεοπτικούς δέκτες που θα αναγνωρίζει φωνητικές εντολές και νεύματα και θα αναβαθμίζονται με κάρτα.

Η Sοny, στην εποχή μετά το τέλος της συνεργασίας της με την Ericsson, παρουσίασε το πρώτο της smartphone, το Xperia S που τρέχει Android.

Στην έκθεση παρουσιάζεται βέβαια και μια πληθώρα γκάτζετ για φανατικούς της τεχνολογίας, όπως τα ακουστικά με οθόνη και το ρολόι που δείχνει τις ενημερώσεις του Facebook.

Όλες τις εξελίξεις στην έκθεση παρακολουθεί το tech.in.gr:

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

«Εμφύλιος» με Κωνσταντίνου στον Παναθηναϊκό

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου τα... ΄έχωσε στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός με αφορμή το φιάσκο του τελικού Κυπέλλου και προκάλεσε αντιδράσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 15 Μαϊου 2024