Δευτέρα 13 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μultitasking, εμπρόσθια κάμερα και οθόνη υψηλής ευκρίνειας στο iPhone 4

Μultitasking, εμπρόσθια κάμερα και οθόνη υψηλής ευκρίνειας στο iPhone 4

Λεπτότερο, κατασκευασμένο από γυαλί και ατσάλι, με εμπρόσθια κάμερα και με μεγάλη ανάλυση στην οθόνη θα είναι το iPhone 4 όπως το παρουσίασε ο πρόεδρος της Apple Στιβ Τζομπς. Απαντώντας στο αίτημα πολλών χρηστών και προγραμματιστών το νέο iPhone θα υποστηρίζει πολυδιεργασία (multitasking).

Λεπτότερο, κατασκευασμένο από γυαλί και ατσάλι και με μεγάλη ανάλυση στην οθόνη του θα είναι τα χαρακτηριστικά του iPhone 4 όπως το παρουσίασε ο πρόεδρος της Apple Στιβ Τζομπς στο ετήσιο συνέδριο προγραμματιστών της εταιρείας του στο Σαν Φρανσίσκο.

«Είναι από τα πιο όμορφα σχέδια που έχετε δει» είπε κατά την παρουσίαση ο Στιβ Τζομπς και παρομοίασε το νέο μοντέλο με τη θρυλική φωτογραφική μηχανή Leica.


Συγκεκριμένα, διευκρίνισε ότι το iPhone 4 θα έχει κάμερα και στο μπροστινό τμήμα, σημαντικά αυξημένη διάρκεια ζωής στη μπαταρία, φλας και ένα δεύτερο μικρόφωνο για τη μείωση του θορύβου. Οι δέκτες για το Wi-Fi, το Bluetooth, το GPS είναι ενσωματωμένοι στο πλευρό της συσκευής. Η κάμερα των 5 megapixels θα μπορεί πλέον να εγγράφει βίντεο HD.

Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του νέου μοντέλου, υπογράμμισε με έμφαση ο Στιβ Τζομπς θα είναι η πολύ υψηλή ανάλυση της νέας οθόνης (πάνω από 300 πίξελ ανά ίντσα) η οποία θα κάνει την οθόνη όσο ευκρινή «όσο και το χαρτί».

Απαντώντας στο αίτημα πολλών χρηστών και προγραμματιστών το νέο iPhone θα υποστηρίζει -επιτέλους λένε πολλοί καθώς οι ανταγωνιστές του το είχε υλοποιήσει από καιρό- πολυδιεργασία (multitasking), δηλαδή την λειτουργία πολλών εφαρμογών ταυτόχρονα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Προς sold out το Ολυμπιακός-ΑΕΚ

Με ταχύτατους ρυθμούς φεύγουν τα εισιτήρια για το ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 13 Μαϊου 2024