Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το Ξενοδοχείο

Το Ξενοδοχείο «Lanassa» στο Κωστήτσι Ιωαννίνων

Το ξενοδοχείο Lanassa βρίσκεται στο Κωστήτσι, 25 λεπτά από τα Ιωάννινα σε υψόμετρο 900μ. με θέα τα εντυπωσιακά Τζουμέρκα και το φαράγγι του Αραχθου. Πρόκειται για ένα ανακαινισμένο αρχοντικό 300 ετών με πολυτελή δωμάτια και σουίτες.

Το ξενοδοχείο Lanassa βρίσκεταιστο Κωστήτσι, 25 λεπτά από τα Ιωάννινα σε υψόμετρο 900μ. με θέα τα εντυπωσιακάΤζουμέρκα και το φαράγγι του Αραχθου. Πρόκειται γιαένα ανακαινισμένο αρχοντικό 300 ετών με πολυτελή δωμάτια και σουίτες. Στο εστιατόριο του ξενοδοχείου θα δοκιμάσετε τοπικές γεύσεις φτιαγμένα με τα πιο αγνά προϊόντατης περιοχής. Το ξενοδοχείο διαθέτει εξωτερική πισίνα με υδρομασάζ, σνακ μπαρ,ψησταριά και συνεδριακό χώρο.Επίσης υπάρχουν γήπεδατέννις και ποδοσφαίρου 5Χ5, γυμναστήριο, τζακούζι,σάουνα και χαμάμ.

Δραστηριότητες
Το ξενοδοχείο αποτελείιδανικό ορμητήριο για φυσιολάτρες.Η συμβολή των ποταμών Αραχθου και Καλαρρύτικου γίνεται 600μ.από το ξενοδοχείο και είναι η αφετηρία της κλασσικής διαδρομής ράφτινγκ που ορίζεται από τα δύο φημισμένα τοξωτά γεφύρια Πολιτσάς-Πλάκας.
Σε απόσταση ενός μικρού περιπάτου βρίσκεται η φάρμα στρουθοκαμήλων και αλόγωνΙπποστρούθ. Από εκεί, ξεκινούν περιηγήσεις με άλογα.
Τα μονοπάτια στο φαράγγιείναι ιδανικά για πεζοπορίαενώοι αγροτικοί δρόμοιπροσφέρονται γιαποδήλατο βουνού.

Εκδρομές
Με αφετηρία το ξενοδοχείο αξίζει να επισκεφθείτε την πανέμορφη πόλη των Ιωαννίνωνενώ υπάρχουν πολλές εκδρομές σε απόσταση 30-90 λεπτών:Το μαντείο και το αρχαίο θέατρο της Δωδώνης,το μουσείο Ελληνικής Ιστορίας κέρινων ομοιωμάτων Βρέλλη,οι πηγές του Λούρου με τις νοστιμότατες πέστροφες, τα πανέμορφα χωριά των Τζουμέρκων Αγναντα, Πράμαντα, Μελισσουργοί, Καλαρρύτες και το μαγευτικόΣυρράκο.Από το ξενοδοχείο επισκέπτεταικανείς και το καταπληκτικό, μοναστήρι της Τσούκας. Τέλος, τα Ζαγοροχώρια με το φαράγγι του Βίκου και το Πάπιγκο, ο Αχέρων ποταμός και το απάτητο Σούλι αποτελούν ωραίες ημερήσιες εκδρομές.Για τους φίλους του κρασιούδιοργανώνονταιγευσιγνωσίες στα οινοποίια της Ζίτσας.

in.gr Αγροτουρισμός

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024