Εκτύπωση

Εμείς, το περιβάλλον μας και ο κόσμος

Στην τελική ευθεία για το 8ο TEDx Academy και «τον καλύτερό μας εαυτό»

Δημοσίευση: 13 Ιουλ. 2017 12:29   Τελευταία ενημέρωση: 13 Ιουλ. 2017 12:29

Το θέμα που έχει επιλεγεί να αναπτυχθεί για το φετινό TEDx Academy είναι: «Ο καλύτερός μας εαυτός-Our Best Self» και θα τεθούν ουσιαστικά ερωτήματα σε τρεις υπο-ενότητες.

Όλα ξεκινούν από την απόφασή μας να είμαστε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας σε ό,τι κι αν κάνουμε. Μπορεί να ακούγεται απλό, αλλά απαιτεί σκληρή προσπάθεια και σίγουρα όχι εφησυχασμό. Όταν είμαστε ο καλύτερός μας εαυτός, χτίζουμε το μέλλον με τόλμη, φαντασία, αλλά και ενσυναίσθηση για τον διπλανό μας.

Πιστεύουμε ότι μπορούμε να εμφανίζουμε το καλύτερο δυνατό μας πρόσωπο, όχι μόνο για τη δική μας βελτίωση, αλλά γιατί μέσα από την προσωπική μας βελτίωσή ωφελείται και το ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον μέσα στο οποίο ζούμε. Και γιατί τελικά ο κόσμος αξίζει την καλύτερη προσπάθειά μας ώστε να βοηθήσουμε να γίνει κι αυτός… ο καλύτερος που μπορεί.

Και φέτος, σημαντικές προσωπικότητες έχουν κληθεί για να μας εμπνεύσουν -συνολικά θα παραστούν 15 ομιλητές.

Τέλος, είναι ιδιαίτερα σημαντικό να υπογραμμίσουμε ότι το TEDx Academy έχει διακριθεί ώς το καλύτερο επιστημονικό συνέδριο, στο 2017 Events Awards, κατακτώντας το πλατινένιο και χρυσό βραβείο. Να επισημάνουμε επίσης ότι το TEDx Academy 2016 με θέμα: «Re Imagine Greece» απέσπασε το βραβείο «Χρυσός Ερμής» στην κατηγορία «Παραγωγή»!

tech.in.gr