Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Κινητικότητα σε Αθήνα και Βρυξέλλες για αποκλιμάκωση της έντασης

Κινητικότητα σε Αθήνα και Βρυξέλλες για αποκλιμάκωση της έντασης

Δήλωση στο πρακτορείο Bloomberg αναμένεται από τον Αλέξη Τσίπρα με στόχο την αποκλιμάκωση της έντασης που εκδηλώθηκε την Παρασκευή έπειτα από τις επαφές του επικεφαλής του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ στην Αθήνα. Εκτάκτως το απόγευμα του Σαββάτου στο Παρίσι ο Γ.Βαρουφάκης.

Δήλωση στο πρακτορείο Bloomberg αναμένεται από τον Αλέξη Τσίπρα με στόχο την αποκλιμάκωση της έντασης που εκδηλώθηκε την Παρασκευή έπειτα από τις επαφές του επικεφαλής του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ στην Αθήνα. Εκτάκτως το απόγευμα του Σαββάτου στο Παρίσι ο Γ.Βαρουφάκης,

Σύμφωνα με πληροφορίες του Βήματος, αντίστοιχη πρωτοβουλία αναμένεται και εκ μέρους του Εurogroup, πιθανώς με κάποια ανακοίνωση ή δήλωση του ιδίου του κ. Ντάισελμπλουμ.

Εκτάκτως μεταβαίνει το απόγευμα του Σαββάτου στο Παρίσι ο Γ.Βαρουφάκης, συνοδευόμενος από τον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων Ευκλείδη Τσακαλώτο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του γαλλικού υπουργείου Οικονομικών, ο Γιάνης Βαρουφάκης θα συναντηθεί με τον Γάλλο ομόλογό του Μισέλ Σαπέν την Κυριακή (ώρα 18:00 ώρα Ελλάδας) και θα ακολουθήσει κοινή συνέντευξη Τύπου στις 19:30 ώρα Ελλάδας.

Όπως μεταδίδει το Γαλλικό Πρακτορείο, επικαλούμενο το γαλλικό υπουργείο Οικονομικών, η αλλαγή της τελευταίας στιγμής στο πρόγραμμα του κ. Βαρουφάκη πραγματοποιήθηκε έπειτα από πρωτοβουλία του Έλληνα υπουργού.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ολυμπιακός: Η «τρελή» πορεία, η πρόκληση και τα ελληνικά νιάτα

Το μέλλον χαμογελά πλατιά και υπόσχεται ακόμη περισσότερα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024