Τετάρτη 08 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Άλτις Παραδοσιακό: Το ελαιόλαδο της Άνοιξης και του Πάσχα

Άλτις Παραδοσιακό: Το ελαιόλαδο της Άνοιξης και του Πάσχα

Το Άλτις Παραδοσιακό, όπως προδίδει και το όνομά του, θα πρωταγωνιστήσει σε πλήθος συνταγών του Πάσχα, από την απολαυστική μαγειρίτσα της Ανάστασης μέχρι την πιο προχωρημένη πίτα, και κάθε φύσεως σαλάτα.

Το Άλτις ανήκει στην οικογένεια της ΕΛΑΪΣ, της μεγαλύτερης εταιρείας στον τομέα των ελαιουργικών προϊόντων στην Ελλάδα. Για τους περισσότερους Έλληνες οι λέξεις Άλτις και Ελαΐς ταυτίζονται με το καλό ελληνικό ελαιόλαδο.
Η ΕΛΑΪΣ από την πρώτη μέρα ύπαρξης της ταυτίστηκε με τον αγαπημένο καρπό των Ελλήνων και αφοσιώθηκε στο να προσφέρει ποιοτικό, γευστικό ελαιόλαδο στο καθημερινό ελληνικό τραπέζι, υψηλής διατροφικής αξίας.

Το Άλτις αποτελεί χαρακτηριστικό προϊόν Παράδοσης, Ποιότητας και Γευστικής Αξίας. Οι άνθρωποι του Άλτις, δουλεύουνε με αγάπη, αφοσίωση, σχολαστικότητα και απόλυτη γνώση, ώστε ο καρπός της ελιάς που επεξεργάζεται και προσφέρεται σε όλη τη γκάμα προϊόντων Άλτις, να διατηρεί τη φυσικότητά, τη φρεσκάδα και τη γεύση του!


Το Άλτις Παραδοσιακό
Ένα μπουκάλι Άλτις Παραδοσιακό περιέχει όλη τη μοναδικότητα και τη ξεχωριστή γεύση του ελληνικού ελαιολάδου. Πρόκειται για ένα εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο από επιλεγμένους ελαιώνες της Πελοποννήσου. Το ιδιαίτερο άρωμα φρεσκοκομμένης ελιάς και η μεστή, φρουτώδης γεύση του μετατρέπουν ακόμα και τις πιο απλές συνταγές σε γευστικές εμπειρίες. Δένει υπέροχα με τηνπαραδοσιακή χωριάτικη σαλάτα , ο πλούτος των αρωμάτων του αναδεικνύει τις συνταγές με κυνήγι ενώ η πικάντικη γεύση φρεσκοτριμμένου πιπεριού και φύλλων ελιάς «στολίζουν» ταπαραδοσιακά ψητά φούρνου και τα μαγειρευτά λαχανικά.

Για περισσότερες πληροφορίες για το μαγικό κόσμο του ελαιολάδου και παραδοσιακές συνταγές απ’ όλη την Ελλάδα, επισκεφτείτε το site www.altis.com.gr.

Η ΕΛΑΪΣ, συνεργάτης της Unilever από το 1962 και μέλος του Ομίλου Unilever από το 1976, γνωρίζει πολύ καλά τις διατροφικές μας συνήθειες, καθώς βρίσκεται κοντά στο ελληνικό τραπέζι από το 1920.

in.gr,Άλτις ελαιόλαδο – ΕΛΑΪΣ

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Θα κάνουμε τα πάντα για να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας – Με μυαλό και ψυχή για να γράψουμε ιστορία»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε για τη μεγάλη αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Άστον Βίλα - Ιμπόρα: «Πρέπει να έχουμε δίψα, όρεξη, φιλοδοξία. Αυτά είναι τα όπλα μας».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 08 Μαϊου 2024