Με την επωνυμία «Θείος Τοτό»

Εσπρέσσο θα πουλά η κόρη του αρχιμαφιόζου Τοτό Ριίνα

Εσπρέσσο θα πουλά η κόρη του αρχιμαφιόζου Τοτό Ριίνα
Ο αρχινονΌς της μαφίας Τοτό Ριίνα πέθανε στις 17 Νοεμβρίου στην Πάρμα  
in.gr audio player
Η Μαρία Κοντσέτα Ριίνα, κόρη του αρχινονού της μαφίας Τοτό Ριίνα, ο οποίος πέθανε στις 17 Νοεμβρίου στην Πάρμα, προσπαθεί να στήσει εμπορική επιχείρηση μέσω διαδικτύου. Όπως έκανε γνωστό, θα αρχίσει να πουλά ταμπλέτες από καφέ εσπρέσσο στο ίντερνετ, με την επωνυμία «Zu Totò», δηλαδή «Θείος Τοτό», μια ξεκάθαρη αναφορά στο όνομα του πατέρα της.

Πρόσθεσε, δε, ότι έχουν αρχίσει οι προπωλήσεις, για να μπορέσει, μαζί με τον άνδρα της, να συγκεντρώσει το αναγκαίο κεφάλαιο που θα της επιτρέψει να φτιάξει την επιχείρηση. Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, με βάση τα σχέδια της Μαρία Κοντσέττα Ριίνα, μετά τον καφέ, θα ακολουθήσουν και άλλα προϊόντα, όπως το λάδι.

Παράλληλα, η κόρη του αποθανόντος αρχιμαφιόζου γράφει ότι αναγκάσθηκε να επινοήσει την εμπορική αυτή πρωτοβουλία διότι το κράτος «της κατέσχεσε τα πάντα χωρίς λόγο» και ευχαριστεί όποιον θα αποφασίσει να την στηρίξει και να της δείξει εμπιστοσύνη. Τις περασμένες ημέρες οι εισαγγελείς της Σικελίας εξέδωσαν απόφαση για κατ΄οίκον περιορισμό του συζύγου της Ριίνα, Αντονίνο Τσαβαρέλο, για απάτη που φέρεται να οργανώθηκε πριν οκτώ χρόνια.

in.gr, ΑΠΕ-ΜΠΕ

14o
14%
meteorologos.gr

Θεσσαλονίκη