Προκλητικές τοποθετήσεις του υποψηφίου

Αναταραχή στον ΣΥΡΙΖΑ για την υποψηφιότητα Καρυπίδη

Αναταραχή στον ΣΥΡΙΖΑ για την υποψηφιότητα Καρυπίδη
To ζήτημα των υποψηφιοτήτων προκάλεσε εντάσεις κατά την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ το περασμένο Σαββατοκύριακο   (Φωτογραφία:  Icon )
in.gr audio player
Αθήνα
Οι προκλητικές τοποθετήσεις του υποψηφίου του ΣΥΡΙΖΑ για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρου Καρυπίδη προκαλούν αναταραχή στο κόμμα, με στελέχη του να ζητούν την απόσυρση της υποψηφιότητας. Πρόκειται για το δεύτερο μέτωπο στην υπόθεση των υποψηφιοτήτων, καθώς η αναταραχή συνεχίζεται και για την υποψηφιότητα του Οδ.Βουδούρη.

Στο πρόσωπο του Θ.Καρυπίδη ο ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται ότι επιχειρεί μια «δεξιά» διεύρυνση, καθώς ο υποψήφιος για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας διατηρεί προσωπική φιλική σχέση με την ηγεσία των ΑΝΕΛ και όπως έλεγε στέλεχος της μειοψηφίας του κόμματος «ποτέ δεν έκρυψε τις δεξιών αποχρώσεων πολιτικές του φιλίες και απόψεις».

Μάλιστα, ο κ. Καρυπίδης είχε πάρει συνέντευξη από τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη, που προκάλεσε συζητήσεις.
Κατόπιν αυτών, ο Θ.Καρυπίδης βρήκε υποστήριξη από τον Ηλία Κασιδιάρη:


Ήδη, τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Λάμπρου και Μάνια Μπαρσέφσκσι ζήτησαν να εξεταστεί εκ νέου η υποψηφιότητα του κ. Καρυπίδη, ενώ στην Κοζάνη παραιτήθηκε από την τοπική του ΣΥΡΙΖΑ το στέλεχος Παναγιώτης Τσαρτσιανίδης, λέγοντας: «Αλλού βαράνε τα όργανα κι αλλού χορεύει η νύφη».

Ο ίδιος ο Θ.Καρυπίδης δήλωσε στον ΒΗΜΑ 99,5 ότι η πρόταση του έγινε από τον ίδιο τον γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Βίτσα πριν από περίπου δύο εβδομάδες.

Την υποψηφιότητα επέκρινε η Αριστερή Πλατφόρμα κατά την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ το Σαββατοκύριακο, όπως έκανε και για τον (εκ του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ προερχόμενο) Οδυσσέα Βουδούρη.

Αν και η ηγεσία έδειξε ότι στηρίζει τον Οδ.Βουδούρη κορυφαία στελέχη όπως ο Δ.Παπαδημούλης και ο Γ.Μηλιός έστειλαν τα δικά τους μηνύματα:

Μετά τα ήξεις αφίξεις Βουδούρη για το μνημόνιο και τη σχέση του με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δ.Παπαδημούλης σχολίασε:


Στο ίδιο μήκος κύματος ο Γ.Μηλιός:Newsroom ΔΟΛ

Τα σχόλιά σας

  • προφανώς

    σε μια χώρα που μάθαμε να ψηφίζουμε κομματικές γραμμές αντί για άτομα, οποιοσδήποτε δεν εκπροσωπεί-πείται από τον βοσκό που τον σαλαγάει θεωρείται αντάρτης. Πλέουμε σε μια θάλασσα ανοησίας. #0001

  • τι διαβάζω για μητσοτάκη;

    "ο πατέρας" των μιζών, όπως λέει ο Κάντας στην νέα του απολογία. Ο Φάνης Λυγινός είπε δύο λεπτά να πεταχτώ δίπλα στο γραφείο του "πατέρα" και φανταστείτε ποιος είχε γραφείο εκεί... Βέβαιο ο ΔΟΛ δεν έχει κανένα λόγο να δείχνει τα σημαντικά ρεπορτάζ της ημέρας. Σαμαράδες, δεξιοί και νεοναζί είναι η πελατεία που πρέπει να προστατέψει #0002

  • Τον καρυπίδη τον κατάλαβε η αριστερή πλατφόρμα

    Σίγουρα ενοχλεί πολύ τους χρυσαυγίτες και φαντάζομαι το in που έχει εξελιχθεί σε κεντρικό φορέα έκφρασής τους που ανακαλύψαμε τι κουμάσι είναι ο καρυπίδης. Βέβαια δεν συγκρίνεται με τον σαμαρά και τον δένδια που τους παρέχουν αστυνομική προστασία, καμιά φορά και άμεση συνέργια όπως στο πνίξιμο των παιδιών στο φαρμακονήσι, στις απαγωγές κατοίκων στις σκουριές, στην δολοφονία φύσσα μπροστά στα μάτια των αστυνομικών, αλλά σίγουερα τα παπαγαλάκια που ξημεροβραδιάζονται στο in και το ίδιο το in σκυλιάζουν που δεν μπορούν να εκμεταλλευτούν πολιτικά την είδηση. Δημοσιεύστε ότι ώρα θέλετε (συνήθως τις λιγες φορές που ο ΔΟΛ ανεβάζει τα ενοχλητικά σχόλια είναι τόσο αργά που το άρθρο έχει παλιώσει) #0003

Διαβάστε όλες τις απόψεις (69)

14o
14%
meteorologos.gr

Θεσσαλονίκη