Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Ρόκο Σιφρέντι κρεμάει τα… προφυλακτικά του

Ο Ρόκο Σιφρέντι κρεμάει τα… προφυλακτικά του

Ο διασημότερος ευρωπαίος ηθοποιός των ταινιών ερωτικού περιεχομένου, ο Ιταλός Ρόκο Σιφρέντι, αποφάσισε να βάλει σε μια ένδοξη 25ετή καριέρα και να αφοσιωθεί στη σύζυγό του, την επίσης πρωταγωνίστρια πορνό Ρόζα Καρατσιόλο καθώς και τους δυο γιους του, Λορέντζο και Λεονάρντο.

Καταλαβαίνεις πως μεγαλώνεις, όταν αποσύρονται από την ενεργό δράση όλοι εκείνοι οι θρύλοι των ερωτικών ταινιών που… γαλούχησαν γενιές και γενιές.

Ο διασημότερος ευρωπαίος ηθοποιός των ταινιών ερωτικού περιεχομένου, ο Ιταλός Ρόκο Σιφρέντι, αποφάσισε να βάλει σε μια ένδοξη 25ετή καριέρα και να αφοσιωθεί στη σύζυγό του, την επίσης πρωταγωνίστρια πορνό Ρόζα Καρατσιόλο καθώς και τους δυο γιους του, Λορέντζο και Λεονάρντο.

Ο «Ιταλός Επιβήτορας» όπως ήταν γνωστός στον χώρο της πορνοβιομηχανίας, γεννήθηκε το 1964 ως Ρόκο Αντόνιο Τάνο, αλλά πήρε το καλλιτεχνικό του ψευδώνυμο από τον χαρακτήρα Ροκ Σιφρέντι που έπαιξε ο Αλέν Ντελόν στην ταινία Μπορσαλίνο του 1970.

Ο Σιφρέντι ξεκίνησε την καριέρα του στα τέλη της δεκαετίας του 1980 και μέχρι σήμερα έχει πρωταγωνιστήσει σε πάνω από 1.300 ταινίες με πάνω από 4.000 γυναίκες παρτενέρ. Έγινε διάσημος για την παροιμιώδη του αντοχή, αλλά και την διάθεση του να κάνει πράγματα που αρνιόντουσαν κάποιοι άλλοι συνάδελφοι του.

Για παράδειγμα, ο Σιφρέντι, για τις ανάγκες του ρόλου του στην ταινία «Μαρκήσιος Ντε Σαντ», δεν δίστασε να ντυθεί με γυναικεία ρούχα εποχής.

Στην αρχή της καριέρας του, ο Σιφρέντι συνεργάστηκε με την εταιρεία παραγωγής Evil Angel του «πολύ» Τζον Σταλιάνο, αλλά στην πορεία έφτιαξε ένα όνομα τόσο βαρύ στους κύκλους της βιομηχανίας του πορνό, ώστε ίδρυσε την δική του εταιρεία παραγωγής, τη Rocco Siffredi Produzioni με έδρα την ευρωπαϊκή πρωτεύουσα του πορνό, τη Βουδαπέστη.

Εκεί γνώρισε και την μετέπειτα σύζυγο του, την ουγγρικής καταγωγής Ρόζα.

Το 2001 ο Σταλιάνο παραδέχτηκε πως «ο Σιφρέντι είναι ίσως ο πιο ισχυρός άντρας στην βιομηχανία του πορνό παγκοσμίως».

Όμως το 2004 ο Ρόκο αποφάσισε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση. Ωστόσο, όπως τόνισε μετά, έπαθε κατάθλιψη από την πρόωρη αυτή συνταξιοδότηση του, οπότε κι αποφάσισε να ξαναβγεί στο κουρμπέτι το 2009. Όμως τώρα λέει πως η απόφαση του είναι τελεσίδικη.

Ο ίδιος είχε δηλώσει στο παρελθόν πως «στη δουλειά μου δεν είμαι ρατσιστής. Δέχομαι προκλήσεις, κάνω τα αδύνατα δυνατά. Για παράδειγμα, κάνω σεξ με πολύ παχύσαρκες, με ηλικιωμένες, με μαύρες και Ασιάτισσες».

Λόγω του… επαγγελματισμού του αυτού, ο Σιφρέντι αποκόμισε και μπόλικα προβλήματα υγείας, για τα οποία χρειάστηκε να υποβληθεί σε δύο σοβαρές χειρουργικές επεμβάσεις: τη μια να κάνει μεταμόσχευση συνδέσμων στο μισοκατεστραμμένο γόνατό του και την άλλη να κάνει μεταμόσχευση κερατοειδούς χιτώνα στο δεξί του μάτι που είχε σχεδόν αχρηστευτεί λόγω των υψηλών φωτισμών από τις κάμερες που εστίαζαν πάνω του.

Οσο για τον καλύτερο οργασμό που είχε ποτέ; Ο ίδιος, ως ακραιφνής ποδοσφαιρόφιλος και οπαδός της Σκουάντρα Ατζούρα, παραδέχεται πως «δεν θα άλλαζε με τίποτα τον οργασμό [που βίωσε] όταν η Ιταλία κέρδισε το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου [το 2006]».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024