Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Η οικογένεια που ακύρωσε τα Χριστούγεννα

Η οικογένεια που ακύρωσε τα Χριστούγεννα

Φιλανθρωπίες αντί για δώρα θα κάνει φέτος ένα ζευγάρι στη Γιούτα, που... ακύρωσε τα Χριστούγεννα για να  δείξει στα παιδιά του ότι δεν μπορούν να τα έχουν όλα. Η ιδέα τους ήρθε καθώς προσπαθούσαν να πείσουν τα τρία αγόρια τους ότι πρέπει να εκτιμούν όσα έχουν.

Ένα σπίτι στη Γιούτα μένει εκτός της διαδρομής του Άγιου Βασίλη για φέτος. Οι ένοικοί του αποφάσισαν να ακυρώσουν τα Χριστούγεννα και έτσι δώρα δεν προβλέπονται…

Ο John και η Lisa Henderson θα δώσουν τα χρήματα που προορίζονταν για τα δώρα των παιδιών τους σε διάφορους φιλανθρωπικούς σκοπούς. Με αυτό τον τρόπο θέλουν να δείξουν στα τρία παιδιά τους ότι δεν μπορούν να τα έχουν όλα και ότι πρέπει να εκτιμούν ό,τι θεωρούν αυτονόητο.

Τα τρία αγόρια 11, 8 και 5 ετών είχαν προειδοποιηθεί εγκαίρως ώστε να αλλάξουν συμπεριφορά, αλλά όπως αναφέρουν οι γονείς τους, «δεν έβαλαν μυαλό».

«Δεν είναι πως θα στερηθούν τα παιχνίδια τους», γράφει η Lisa Henderson στο blog της. Η οικογένεια θα στολίσει το σπίτι και θα γιορτάσει, αλλά τα παιδιά θα πρέπει να αρκεστούν στα δώρα που θα τους κάνουν παππούδες ή άλλοι συγγενείς. Από τους γονείς θα πάρουν φέτος μόνο το ηθικό δίδαγμα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

«Ο αθλητισμός καλλιεργεί την κοινωνική συμπεριφορά»

Έντονα και ανησυχητικά φαινόμενα εντός και εκτός των σχολικών μονάδων που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, έχουν προβληματίσει την κοινωνία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024