Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πολλά στελέχη τραπεζών έχουν αποδεχτεί την πρόταση για πάγωμα δανείων, λέει το ΠΑΣΟΚ

Πολλά στελέχη τραπεζών έχουν αποδεχτεί την πρόταση για πάγωμα δανείων, λέει το ΠΑΣΟΚ

93 Η πρόταση του Γ.Παπανδρέου για πάγωμα των δανειακών υποχρεώσεων για ένα χρόνο έχει υιοθετηθεί και από άλλες χώρες, ενώ υπάρχουν και άλλοι παράγοντες του χώρου των τραπεζών που συμφωνούν με αυτή, απαντά ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Γ.Παπακωνσταντίνου σχολιάζοντας τις δηλώσεις του αντιπροέδρου της MIG, Ανδρέα Βγενόπουλου, περί υιοθέτησης της συγκεκριμένης πρότασης.Ο κ. Παπακωνσταντίνου τόνισε ότι […]

93

Η πρόταση του Γ.Παπανδρέου για πάγωμα των δανειακών υποχρεώσεων για ένα χρόνο έχει υιοθετηθεί και από άλλες χώρες, ενώ υπάρχουν και άλλοι παράγοντες του χώρου των τραπεζών που συμφωνούν με αυτή, απαντά ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Γ.Παπακωνσταντίνου σχολιάζοντας τις δηλώσεις του αντιπροέδρου της MIG, Ανδρέα Βγενόπουλου, περί υιοθέτησης της συγκεκριμένης πρότασης.

Ο κ. Παπακωνσταντίνου τόνισε ότι το ΠΑΣΟΚ έχει ριζικά διαφορετική αντίληψη για τις σχέσεις οικονομίας και πολιτικής με τον συγκεκριμένο τραπεζίτη, του οποίου δεν αμφισβητείται η τραπεζική επάρκεια. Ο κ. Παπακωνσταντίνου πρόσθεσε ότι ως τραπεζίτης και πολίτης έχει δικαίωμα να κάνει κριτική και ανέφερε ότι υπάρχουν και άλλοι παράγοντες και στελέχη του χώρου των τραπεζών, που συμφωνούν με τις προτάσεις του ΠΑΣΟΚ.

Στις δηλώσεις Βγενόπουλου, ο οποίος σε χθεσινή τηλεοπτική συνέντευξή του ανέφερε ότι η δύσκολη αυτή συγκυρία απαιτεί υπερβάσεις, συναίνεση και συνεργασία, αναγνωρίζοντας ότι αξιόλογες προτάσεις έχουν κατατεθεί από όλα τα κόμματα, αναφέρθηκε και ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέκος Αλαβάνος.

Ο κ. Αλαβάνος σημείωσε ότι δεν τον ενδιαφέρει πού απευθύνεται ο κ. Βγενόπουλος και πρόσθεσε ότι «ο Συνασπισμός απευθύνεται στις άλλες πολιτικές δυνάμεις».

Την υιοθέτηση της πρότασης του ΠΑΣΟΚ από τον Αν.Βγενόπουλο «χρησιμοποίησε» ο πρόεδρος του ΣΥΝ, Αλ.Τσίπρας ως ένα επιπλέον στοιχείο για την επικρίνει, λέγοντας ότι «πρόκληση για την ελληνική κοινωνία αποτελεί και το γεγονός ότι κάποιοι άπληστοι τραπεζίτες, την ώρα που στραγγαλίζουν την κοινωνία και κάποιοι πολιτικοί συμφωνούν μαζί τους, προτείνουν περίοδο χάριτος με κεφαλαιοποίηση των τόκων. Πράγμα που σημαίνει στην πραγματικότητα 3% επιπλέον επιβάρυνση για ένα 20ετές δάνειο. Δηλαδή, το κόστος να το πληρώνει ο δανειολήπτης».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024