Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τετράμηνο χρονοδιάγραμμα για το Aσφαλιστικό θέτει η κυβέρνηση

Τετράμηνο χρονοδιάγραμμα για το Aσφαλιστικό θέτει η κυβέρνηση

Ο υπουργός Απασχόλησης Βασίλης Μαγγίνας αναμένεται να καλέσει τους κοινωνικούς εταίρους σε διάλογο για το Aσφαλιστικό την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου. Το χρονοδιάγραμμα δεν προβλέπει συζητήσεις μετά τον Ιανουάριο του 2008.

28

Ουπουργός Απασχόλησης Βασίλης Μαγγίνας αναμένεται να καλέσει τους κοινωνικούς εταίρους σε διάλογο για το Aσφαλιστικό την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου. Το χρονοδιάγραμμα δεν προβλέπει συζητήσεις μετά τον Ιανουάριο του 2008.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Ημερησία, στην ατζέντα βρίσκονται η εφαρμογή των νόμων που είχαν ψηφιστεί επί ΠΑΣΟΚ, η συγχώνευση Ταμείων, η αποτροπή της πρόωρης συνταξιοδότησης και ο περιορισμός των επαγγελμάτων που εντάσσονται στα βαρέα ανθυγιεινά.

«Πάμε σε διάλογο με ανοιχτό μυαλό και είμαστε ανοιχτοί σε θέματα που σχετίζονται με το ασφαλιστικό και επιθυμούν να θέσουν οι κοινωνικοί εταίροι και τα κόμματα» δηλώνει στην εφημερίδα ο κ. Μαγγίνας.

Ο υπουργός αισιοδοξεί ότι στον διάλογο θα προσέλθει τελικά και το ΠΑΣΟΚ, χωρίς ωστόσο το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να έχει δώσει ανάλογο δείγμα γραφής,

Η κυβέρνηση έχει επίσης να αντιμετωπίσει και την εκκρεμότητα της εξίσωσης των ορίων ηλικίας μεταξύ ανδρών και γυναικών, υπόθεση που βρίσκεται ενώπιον του Δικαστηρίου των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων και η οποία αναμένεται να τελεσιδικήσει στα επόμενα δύο χρόνια.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024