Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πρόστιμο στα ΕΛΤΑ, επειδή δεν παραδίδουν την αλληλογραφία γρήγορα, ζητά η ΕΕΤΤ

Πρόστιμο στα ΕΛΤΑ, επειδή δεν παραδίδουν την αλληλογραφία γρήγορα, ζητά η ΕΕΤΤ

Να επιβληθεί τσουχτερό πρόστιμο ύψους 500.000 ευρώ στα ΕΛΤΑ, επειδή δεν παραδίδουν την αλληλογραφία στους χρόνους που πρέπει, προτείνει στον υπουργό Μεταφορών και Επικοινωνιών η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων.

38

Οι επιδόσεις των Ελληνικών Ταχυδρομείων δεν είναι στο αναμενόμενο επίπεδο, όπως αυτό ορίζεται από τη σχετική υπουργική απόφαση σχετικά με το χρόνο παράδοσης της αλληλογραφίας. Αυτό προκύπτει από την ανακοίνωση της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων, η οποία προτείνει στο υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών την επιβολή τσουχτερού προστίμου προς τα ΕΛΤΑ.

Συγκεκριμένα, η ΕΕΤΤ προτείνει στον υπουργό Μεταφορών και Επικοινωνιών την επιβολή προστίμου στα ΕΛΤΑ συνολικού ύψους 500.000 ευρώ, αξιολογώντας τα αποτελέσματα των μετρήσεων των ποσοστών επίδοσης της αλληλογραφίας α προτεραιότητας εσωτερικού και εξωτερικού για το έτος 2005.

Η ΕΕΤΤ εισηγείται πρόστιμο 300.000 ευρώ για την υστέρηση όσον αφορά στο χρόνο επίδοσης της αλληλογραφίας α προτεραιότητας εσωτερικού μετά από μια εργάσιμη ημέρα από την ημέρα κατάθεσης και μετά από τρεις εργάσιμες ημέρες αντίστοιχα και 200.000 ευρώ για τη μειωμένη ποιότητα παροχής της καθολικής υπηρεσίας που αφορά στο χρόνο διακίνησης της εισερχόμενης-εξερχόμενης αλληλογραφίας α προτεραιότητας εξωτερικού μετά από τρεις και πέντε εργάσιμες ημέρες.

Σύμφωνα με τις μετρήσεις της ΕΕΤΤ, το ποσοστό επίδοσης αλληλογραφίας α προτεραιότητας εσωτερικού μετά από μια εργάσιμη ημέρα ανήλθε για το α εξάμηνο 2005 σε 69,1% και για το β εξάμηνο 2005 σε 72,4%, έναντι του 85% που ορίζεται ως υποχρέωση επίδοσης του ΕΛΤΑ, βάσει της ανωτέρω Υπουργικής Απόφασης.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Πρεμιέρα ο Τσιτσιπάς στο Madrid Open, για την πρόκριση στον 4ο γύρο η Σάκκαρη

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κάνει πρεμιέρα στο Madrid Open απέναντι στον Βραζιλιάνο Τιάγκο Μοντέιρο ενώ η Μαρία Σάκκαρη θα κοντραριστεί στον 3ο γύρο του τουρνουά με την Αμερικανίδα Σλόαν Στέφενς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024