Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Alpha Bank εξετάζει την εξαγορά ποσοστού στην τουρκική Alternatifbank

Η Alpha Bank εξετάζει την εξαγορά ποσοστού στην τουρκική Alternatifbank

Η Alpha Bank ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με την Alternatifbank για την εξαγορά ποσοστού στην τουρκική τράπεζα. Η διαπραγμάτευση των μετοχών της Alternatifbank στο Χρηματιστήριο της Κωνσταντινούπολης ανεστάλη.

27

Η Alpha Bank ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με την Alternatifbank για την εξαγορά ποσοστού στην τουρκική τράπεζα.

«Η Alpha Bank γνωστοποιεί ότι, στο πλαίσιο υλοποιήσεως της δεδηλωμένης στρατηγικής της, έχουν αρχίσει συζητήσεις για την απόκτηση του ημίσεως των μετοχών που κατέχει η Anadolu Endustri Holdings στην τουρκική τράπεζα Alternatifbank και τις θυγατρικές της» είπε η τράπεχαα σε ανακοίνωση της στο Χρηματιστήριο.

Η διαπραγμάτευση των μετοχών της Alternatifbank στο Χρηματιστήριο της Κωνσταντινούπολης ανεστάλη. Πριν την αναστολή της διαπραγμάτευσης, οι μετοχές της κέρδιζαν 0,69% στις 2,90 λίρες.

Σηνμειώνεται ότι την κίνηση της Alpha είχε ουσιαστικά προαναγγείλει ο κ. Γ.Κωστόπουλος σε συνέντευξή του, νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

«Θα εισέλθουμε στην τουρκική αγορά. Mην περιμένετε όμως εντυπωσιακές κινήσεις. H αγορά της Tουρκίας δεν είναι σαν τη Bουλγαρία ή τη Pουμανία. Oι μεγάλες τουρκικές τράπεζες είναι ισχυρές και με υψηλό τεχνολογικό επίπεδο. Δεν είναι εύκολο να τις ανταγωνιστείς. Για εμάς σημαντικά κέρδη θα έρθουν από χώρες της NΑ Eυρώπης, στις οποίες ήδη έχουμε παρουσία» είχε πει.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ 95-79: Ξέσπασε και ισοφάρισε σε 1-1

Ο Παναθηναϊκός πάτησε… γκάζι μετά το πρώτο δεκάλεπτο και επικράτησε με 95-79 της Μακάμπι, με τους Πράσινους να ισοφαρίζουν σε 1-1 τη σειρά των playoffs.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024