Τετάρτη 22 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Aνοιξε τις πόρτες του στο κοινό το πολυκατάστημα Attica

Aνοιξε τις πόρτες του στο κοινό το πολυκατάστημα Attica

Ξεκίνησε το Σάββατο η λειτουργία του μεγαλύτερου πολυκαταστήματος στην Ελλάδα, του Attica, συνολικής επένδυσης 25 εκατ. ευρώ και έκτασης 25.000 τ.μ σε οκτώ επίπεδα. Το συγκρότημα που στεγάζεται στο κτίριο του ΜΤΣ, θα βρίσκεται σε πλήρη λειτουργία το φθινόπωρο.

88

Aνοιξε τις πόρτες του στο κοινό το Σάββατο το μεγαλύτερο πολυκατάστημα στην Ελλάδα, το Attica- the department store, συνολικής επένδυσης 25 εκατ. ευρώ και έκτασης 25.000 τ.μ σε οκτώ επίπεδα.

Στο νέο πολυκατάστημα απασχολούνται περισσότερα από 700 άτομα, ενώ λειτουργούν πάνω από 300 shops in a shop και 500 διαφορετικές επώνυμες μάρκες που καλύπτουν όλες τις ανάγκες των καταναλωτών με τμήματα γυναικείας, ανδρικής και παιδικής μόδας, ειδικό χώρο VIP εξυπηρέτησης, είδη σπιτιού και αθλητικών, αξεσουάρ και καλλυντικών, χώρους φύλαξης αντικειμένων.

Σύμφωνα με τις προβλέψεις της διοίκησης, η επισκεψιμότητα του Αttica υπολογίζεται σε ημερήσια βάση να κυμαίνεται μεταξύ 8.000 – 10.000 άτομα και οι πωλήσεις μετά από δύο χρόνια να έχουν ξεπεράσει σε αξία τα 100 εκατ. ευρώ.

Η εταιρεία ΑΤΤΙΚΑ Πολυκαταστήματα Α.Ε έχει ως ιδρυτικά μέλη την εταιρία Elmec Sport (μετέχει με ποσοστό 25%), την εταιρεία Ηπειρωτική (στην οποία ανήκει το ακίνητο του παλιού Μινιόν, με ποσοστό 25% ), τον επιχειρηματία Κωνσταντίνο Λαμπρόπουλο (πρώην βασικό μέτοχο της εταιρείας Αφοί Λαμπρόπουλοι, με ποσοστό 10%).

Επίσης στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας συμμετέχουν ο επιχειρηματίας Αλέξης Σγουμπόπουλος, (αποκλειστικός εισαγωγέας των Benetton και Sisley, με ποσοστό 10%), ο επιχειρηματίας Ρίτσι Φρανσές, (βασικός μέτοχος και δ. σύμβουλος της Ridenco, με ποσοστό 10%), ο επιχειρηματίας Κωνσταντίνος Τσουβελεκάκης, (αποκλειστικός εισαγωγέας των Replay, με ποσοστό 10%), η επιχειρηματίας Βασιλική Φωκά (βασική μέτοχος και δ.σύμβουλος της Ο. Φωκάς με ποσοστό ΑΕ, 5%) και ο επιχειρηματίας Αστέριος Οικονομίδης, βασικός μέτοχος και δ.σύμβουλος της κατασκευαστικής Arcon, με ποσοστό 5%).

Αξίζει να σημειωθεί πως το πολυκατάστημα στεγάζεται στο ιστορικό κτίριο του Μετοχικού Ταμείου Στρατού, που μεταμόρφωσε ο όμιλος real estate της Τράπεζας Πειραιώς με μια επένδυση της τάξης των 250 εκατ. ευρώ.

Το CityLink όπως ονομάζεται, θα βρίσκεται σε πλήρη λειτουργία από το προσεχές φθινόπωρο και θα περιλαμβάνει πολυκαταστήματα, εστιατόρια, health & fitness club, καθώς και τα πλήρως ανακαινισμένα Θέατρα «Παλλάς» και «Αλίκη».

Η μεταμόρφωση του ιστορικού κτιρίου από τον όμιλο real estate της Τράπεζας Πειραιώς σε ένα κτιριακό συγκρότημα, πολλαπλών χρήσεων που πλουτίζει αισθητικά αλλά και λειτουργικά το κέντρο της πρωτεύουσας κόστισε 250 εκατ. ευρώ.








Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Αφιέρωμα της Euroleague στον Ολυμπιακό ενόψει του Final Four (vid)

Η Euroleague ετοίμασε ένα εντυπωσιακό αφιέρωμα για τον Ολυμπιακό με αφορμή το Final Four του Βερολίνου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 22 Μαϊου 2024