Συνεχίζονται οι συζητήσεις με τους θεσμούς

«Αγκάθι» οι νέες αντικειμενικές για την κυβέρνηση

«Αγκάθι» οι νέες αντικειμενικές για την κυβέρνηση
Συνεχίζονται οι συζητήσεις για τον καθορισμό των νέων αντικειμενικών αξιών ακινήτων μεταξύ των υπουργών και των εκπροσώπων των θεσμών.
Ως το πιο δύσκολο τεχνικό θέμα στις συζητήσεις μεταξύ των υπουργών και των εκπροσώπων των θεσμών, χαρακτηρίζει κορυφαίος παράγοντας του υπουργείου Οικονομικών τη θέσπιση των νέων αντικειμενικών αξιών ακινήτων.

Όπως σημείωσε το στέλεχος του ΥΠΟΙΚ, συνεχίζεται η ανταλλαγή απόψεων για το συγκεκριμένο θέμα, τονίζοντας ότι δεν έγινε αναφορά στα ζητήματα για την επόμενη ημέρα μετά το πρόγραμμα και το χρέος.

Σχετικά με τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, είπε ότι δόθηκαν στους θεσμούς στοιχεία από το υπουργείο Δικαιοσύνης, επισημαίνοντας πως «πάμε πολύ καλύτερα στο γεωγραφικό κριτήριο».

Ερωτηθείς εάν θα δημιουργηθεί Bad Bank για τα «κόκκινα» δάνεια, απάντησε ότι «έχει πολύ δρόμο ακόμα. Θα δούμε και τα stress tests. Δεν είναι κάτι που θα συζητηθεί σε αυτό το επίπεδο», ενώ τέλος για τη στάση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου ως προς την Ελλάδα, ανέφερε ότι αυτή έχει αλλάξει προς το καλύτερο από το καλοκαίρι και παραμένει έτσι.

in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ

14o
14%
meteorologos.gr

Θεσσαλονίκη