Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οδηγίες επιβίωσης προς ιδιοκτήτες ακινήτων [βίντεο]

Οδηγίες επιβίωσης προς ιδιοκτήτες ακινήτων [βίντεο]

Με το σχεδιασμό της κυβέρνησης για την αναπροσαρμογή των αντικειμενικών αξιών να έχει δρομολογηθεί και τις εξαγγελίες της κυβέρνησης για αντικατάστασή του ΕΝΦΙΑ από τον φόρο μεγάλης ακίνητης περιουσίας να συζητούνται, οι ιδιοκτήτες ακινήτων ανησυχούν, αφού έως τώρα οι όποιες αλλαγές στη φορολογία ακινήτων φέρνει νέες επιβαρύνσεις. Για τους φόβους των ιδιοκτητών, αλλά και το τι πρέπει να γίνει μιλά στο in.gr o πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Ακινήτων κ. Στράτος Παραδιάς.

Με το σχεδιασμό της κυβέρνησης για την αναπροσαρμογή των αντικειμενικών αξιών να έχει δρομολογηθεί και οι νέες αξίες να αναμένονται τους πρώτους μήνες του 2018 και τις εξαγγελίες της κυβέρνησης για αντικατάστασή του ΕΝΦΙΑ από τον φόρο μεγάλης ακίνητης περιουσίας να συζητούνται, οι ιδιοκτήτες ακινήτων ανησυχούν, αφού κυρίως τα τελευταία μνημονιακά χρόνια δυστυχώς οι όποιες αλλαγές στη φορολογία ακινήτων φέρνει νέες επιβαρύνσεις.

O πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Ακινήτων κ. Στράτος Παραδιάς μιλά στο in.gr για τους φόβους των ιδιοκτητών και τις χρόνιες παθογένειες της αγοράς ακινήτων. Αξιολογεί τις προτάσεις που έχουν μέχρι σήμερα πέσει στο τραπέζι και εξηγεί τι θα έπρεπε να γίνει, αναγνωρίζοντας ωστόσο ότι το πολιτικό κόστος κάποιων από τις κινήσεις που χρειάζονται για την εξυγίανση της αγοράς είναι υψηλό.

Δείτε το σχετικό βίντεο:



Συνέντευξη στον Ορέστη Καρύπη

in.gr

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024