Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
«Με τα δυο πόδια σ' ένα παπούτσι» η Καλογήρου

«Με τα δυο πόδια σ’ ένα παπούτσι» η Καλογήρου

Με την «πλάτη στον τοίχο» λόγω της συνεχιζόμενης οικονομικής κρίσης φέρεται να βρίσκεται η «Καλογήρου», η αλυσίδα πολυτελών υποδημάτων και αξεσουάρ που μετρά πάνω από 120 χρόνια παρουσίας στη χώρα μας.

Με την «πλάτη στον τοίχο» λόγω της συνεχιζόμενης οικονομικής κρίσης φέρεται να βρίσκεται η «Καλογήρου», η αλυσίδα πολυτελών υποδημάτων και αξεσουάρπου μετρά πάνω από 120 χρόνια παρουσίας στη χώρα μας.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες που επικαλείται το insider.gr, η εταιρεία πουανήκει στον Όμιλο Επιχειρήσεων Λεμονή(στα ηνία της οποίας βρίσκονται τα τρία αδέρφιαΦραγκίσκος, Κωνσταντίνος και Αλέξανδρος Λεμονής), τους τελευταίους μήνες σύμφωνα μεαντιμετωπίζει σοβαράπροβλήματα ρευστότητας, λόγω της μειωμένης κατανάλωσης και τουπεριορισμούτου διαθέσιμου εισοδήματος των Ελλήνων καταναλωτών.

Eίναι ενδεικτικό ότι η εταιρεία Λεμονής, με βάση τον τελευταίοδημοσιευμένο ισολογισμό τηςεμφανίζει το 2014 ζημιές προ φόρων11,1 εκατ ευρώαπό ζημιές 12,4 εκατ. ευρώ το 2013, ενώ οι συσσωρευμένες ζημιές της αγγίζουν τα49,5 εκατ. ευρώ.

AdTech Ad

Η διοίκηση τα τελευταία χρόνια (απο το 2011 και μετά) έχει επιδοθεί σε έναν αγώνα δρόμου για να περικόψει τα λειτουργικά κόστη, ενώ έχει κλείσει καταστήματα που δεν έχουν αποδώσει τα προσδοκώμενα.

Σήμερα η αλυσίδα αριθμεί 10 καταστήματα (και ένα outlet στο εκπτωτικό χωριό στα Σπάτα) και δύο ακόμη στην Κύπρο (σε Λεμεσό και Λευκωσία).

Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Λεμονή ειδικεύεται στη παραγωγή, εισαγωγή και διανομή πολυτελών υποδημάτων, ενδυμάτων και αξεσουάρ. Η αρχή της δραστηριότητάς του σηματοδοτήθηκε με το άνοιγμα του πρώτου καταστήματος Καλογήρου το 1890.

Σήμερα, στον Όμιλο ανήκουν οι αλυσίδες καταστημάτων ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ, HARALAS, NINE WEST, AK Anne Klein, ALL ABOUT SHOES & FASHION. Eπίσης έχει συνεργασίαμε τους Οίκους TOD’S, HOGAN, SALVATORE FERRAGAMO, DOLCE & GABBANA, STUART WEITZMAN, GEOX και CAMPER.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Oλυμπιακός: Γητευτής ονείρων

Ο Ολυμπιακός του σήμερα είναι ικανός για τα πάντα. Οι δε ποδοσφαιριστές του αποφασισμένοι στον απόλυτο βαθμό, να τα δώσουν όλα. Γιατί πολύ απλά, θέλουν τα να νιώσουν όλα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024