Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

ΥΠΟΙΚ: Διασύνδεση Taxis και δημοτολογίου

Στην online διασύνδεση του Μητρώου Φορολογούμενων με τα στοιχεία του Εθνικού Δημοτολογίου προχωρεί το υπουργείο Οικονομικών. Στόχος είναι οι διασταυρώσεις στοιχείων των φορολογουμένων, προκειμένου να εντοπίζονται περιπτώσεις δηλώσεων ψευδών στοιχείων ή ψεύτικων φορολογικών προφίλ.

Στην online διασύνδεση του Μητρώου Φορολογούμενων με τα στοιχεία του Εθνικού Δημοτολογίου προχωρεί το υπουργείο Οικονομικών.

Στόχος είναι η άμεση διασταύρωση των στοιχείων που δηλώνουν οι φορολογούμενοι για την οικογενειακή τους κατάσταση και τις συγγενικές τους σχέσεις, προκειμένου να εντοπιστούν περιπτώσεις δηλώσεων ψευδών στοιχείων οικογενειακής κατάστασης που χρησιμοποιούνται για παράνομη είσπραξη συντάξεων και κοινωνικών επιδομάτων ή την παράνομη κατοχύρωση φορολογικών απαλλαγών.

Επιπλέον, στόχος είναι ο εντοπισμός όσων χρησιμοποιούν εικονικά και ψεύτικα φορολογικά προφίλ, αλλά και περιπτώσεων μη ορθής δήλωσης διεύθυνσης κατοικίας.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Τι ισχύει για Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ ενόψει του Game 5 με τους Πέισερς

Οι Μπακς παίζουν όλη τη σεζόν στο Game 5 με τους Πέισερς στο Μιλγουόκι (1/5, 04:30) και ενδεχομένως να αγωνιστούν ξανά χωρίς τους Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ, που εξακολουθούν να είναι αμφίβολοι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024