Δευτέρα 20 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
«Σχεδόν λευκός καπνός» στις διαπραγματεύσεις

«Σχεδόν λευκός καπνός» στις διαπραγματεύσεις

Εκρηξη αισιοδοξίας λίγο μετά τις 15:30 στο ξενοδοχείο Χίλτον καθώς κορυφαίος παράγοντας του υπουργείου Οικονομικών τόνισε ότι σχεδόν έχουμε λευκό καπνό. Ασφαλιστικό και κόκκινα δάνεια έχουν σχεδόν κλείσει παραμένει η διαφωνία για το αφορολόγητο

Εκρηξη αισιοδοξίας λίγο μετά τις 15:30 της Πέμπτης στο ξενοδοχείο Χίλτον καθώς κορυφαίος παράγοντας του υπουργείου Οικονομικών τόνισε ότι σχεδόν έχουμε λευκό καπνό. Ασφαλιστικό και κόκκινα δάνεια έχουν σχεδόν κλείσει, παραμένει η διαφωνία για το αφορολόγητο.

Οι επικεφαλής του κουαρτέτου και ο Ευκλείδης Τσακαλώτος αναχωρούν για το Eurogroup που γίνεται το πρωί της Παρασκευής στο Αμστερνταμ.

Τα τεχνικά κλιμάκια παραμένουν και συνεχίζουν την δουλειά στην Αθήνα και δεν αποκλείεται η επιστροφή των επικεφαλής του κουαρτέτου την Κυριακή στην Αθήνα με στόχο να ολοκληρωθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες.

Η ελληνική πλευρά περιμένει μια θετική δήλωση από το Eurogroup ενώ όπως εκτίμησε κορυφαίος στέλεχος του ΥΠΟΙΚ η ανακοίνωση ενός έκτακτουEurogroup την Μεγάλη Εβδομάδα ή την εβδομάδα μετά το Πάσχα θα είναι ένα θετικό σημάδι.

Το νέο ραντεβού των δανειστών με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο ξεκίνησε λίγο μετά τις 10:00 το πρωί της Πέμπτης, ενώ το μεσημέρι στην αίθουσα όπου πραγματοποιούνται οι διαπραγματεύσεις εισήλθε εκτάκτως ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος.

Βρέθηκε λύση» στο θέμα των επικουρικών συντάξεων στις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές, ανακοίνωσε ο κ. Κατρούγκαλος, εξερχόμενος από τη συνάντησή του με τους εκπροσώπους των θεσμών. Όπως είπε, υπάρχει ένα κενό 70 εκατ. ευρώ στις διαπραγματεύσεις για το Ασφαλιστικό, η λύση του οποίου θα συζητηθεί από τα τεχνικά κλιμάκια.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ο «Superman» Ποντένσε έκλεισε εισιτήριο για τις 25 Ιουλίου, ο Ολυμπιακός όμως θέλει Ευρώπη στις… 25 Σεπτέμβρη (vids)

Ο Ντανιέλ Ποντένσε ανάγκασε τη Λεωφόρο να υποκλιθεί στο ταλέντο του και έκανε ήδη μια… δουλειά για τον Ολυμπιακό. Αλλά…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 20 Μαϊου 2024