Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Καμπάνια για ασφαλέστερες συναλλαγές στο ηλεκτρονικό εμπόριο

Στην ευαισθητοποίηση εμπόρων και καταναλωτών γύρω από τους κινδύνους που αντιμετωπίζει το ηλεκτρονικό εμπόριο εστιάζει η καμπάνια FeeLSAFE που διοργανώνουν από κοινού το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και η ΕΣΕΕ.

 

Στην ευαισθητοποίηση εμπόρων και καταναλωτών γύρω από τους κινδύνους που αντιμετωπίζει το ηλεκτρονικό εμπόριο εστιάζει η καμπάνια FeeLSAFE που διοργανώνουν από κοινού το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και η ΕΣΕΕ.

Η έναρξη της καμπάνιας θα δοθεί στη ΔΕΘ και θα επιτρέπει την ενημέρωση καταναλωτών και επιχειρηματιών για την ηλεκτρονική εφαρμογή FeeLSAFE.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας, Βασίλης Κορκίδης, κατά τη διάρκεια σχετικής συνέντευξης τύπου που έλαβε χώρα την Τετάρτη στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, ανέφερε πως η διασφάλιση ασφαλών ηλεκτρονικών συναλλαγών θα πρέπει να είναι βασική προτεραιότητα λόγω της επέκτασης των ηλεκτρονικών συναλλαγών και του ηλεκτρονικού εμπορίου και θα πρέπει να προχωρήσει άμεσα η συστηματική ενημέρωση επιχειρηματιών και καταναλωτών.

Ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ επεσήμανε ακόμη ότι η Συνομοσπονδία θα αναλάβει δράση για επόμενες ενέργειες προς όφελος των μικρομεσαίων επιχειρήσεων με τη χρήση τεχνολογιών αναφορικά με SMEs clouding (υπολογιστικό νέφος).

Από την πλευρά του ο διευθυντής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Μανώλης Σφακιανάκης, αναφέρθηκε στο τρίπτυχο της πάταξης του ηλεκτρονικού εγκλήματος: «Ασφαλέστερη συναλλαγή, εξάλειψη κινδύνου και πάταξη της φοροδιαφυγής».

Τέλος, διαβεβαίωσε για την επιχειρησιακή ετοιμότητα της διεύθυνσης για την αντιμετώπιση των οποιωνδήποτε απειλών.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024