Σάββατο 18 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Συνάντηση με τον Πιέρ Μοσκοβισί είχαν Τσακαλώτος και Παππάς

Συνάντηση με τον Πιέρ Μοσκοβισί είχαν Τσακαλώτος και Παππάς

Συνάντηση με τον επίτροπο Οικονομίας Πιέρ Μοσκοβισί είχαν το απόγευμα της Δευτέρας  στις Βρυξέλλες ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς και ο αναπληρωτής υπουργός αναπληρωτής Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων Ευκλείδης Τσακαλώτος, συνεχίζοντας τις διαβουλεύσεις σε αναζήτηση συγκλίσεων με στόχο την επίτευξη συμφωνίας με τους δανειστές.

Συνάντηση με τον επίτροπο Οικονομίας Πιέρ Μοσκοβισί είχαν το απόγευμα της Δευτέρας στις Βρυξέλλες ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς και ο αναπληρωτής υπουργός αναπληρωτής Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων Ευκλείδης Τσακαλώτος, συνεχίζοντας τις διαβουλεύσεις σε αναζήτηση συγκλίσεων με στόχο την επίτευξη συμφωνίας με τους δανειστές.

Στη συνάντηση συζητήθηκε η συνέχιση της διαδικασίας διαβούλευσης και ειδικότερα ο τρόπος σύγκλισης στο δημοσιονομικό κενό έως το τέλος του 2016.

Πηγή της ΕΕ δήλωσε για τη συνάντηση: «Μια συνάντηση πραγματοποιήθηκε κατόπιν αιτήματος των ελληνικών αρχών. Όλες οι ανταλλαγές πληροφοριών στο στάδιο αυτό είναι χρήσιμες. Ωστόσο, καμία συμφωνία δεν είναι δυνατή, εκτός εάν συμφωνήσουν και οι τρεις θεσμοί. Αυτοί είναι οι κανόνες του παιχνιδιού, όπως έχουν συμφωνηθεί ανάμεσα στην Ελλάδα και στις άλλες χώρες της Ευρωζώνης από τις 20 Φεβρουαρίου».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Αήττητη πρωταθλήτρια η Λεβερκούζεν (2-1), αποθέωση για Ρόις στη νίκη της Ντόρτμουντ (4-0, vid)

Η Λεβερκούζεν τελείωσε την φετινή Bundesliga πρώτη και αήττητη (2-1) – «Πάρτι» της Ντόρτμουντ στην Βεστφαλία στο τελευταίο παιχνίδι του Ρόις (4-0).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 18 Μαϊου 2024