Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αποχωρεί από την ΓΓΠΣ ο Χάρης Τσαβδάρης

Αποχωρεί από την ΓΓΠΣ ο Χάρης Τσαβδάρης

Αποχωρεί από την Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων (ΓΓΠΣ) του υπουργείου Οικονομικών ο Χάρης Τσαβδάρης.Σύμφωνα με πληροφορίες του in.gr ο κ. Τσαβδάρης είχε ήδη από την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου υποβάλει την παραίτησή του στον υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη.

Αποχωρεί από την Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων (ΓΓΠΣ) του υπουργείου Οικονομικών ο επικεφαλής της γραμματείας Χάρης Τσαβδάρης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του in.gr ο κ. Τσαβδάρης είχε ήδη από την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου υποβάλει την παραίτησή του στον υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη.

Ο κ. Τσαβδάρης είχε αναλάβει καθήκοντα στην ΓΓΠΣ το Μάιο του 2013. Μετά τις αλλαγές που επήλθαν στο οργανόγραμμα του υπουργείου Οικονομικών το Νοέμβριο του 2014, είχε καταστεί υπεύθυνος για το σύνολο του προσωπικού του υπουργείου.

Ο κ. Τσαβδάρης είναι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Υπολογιστών. Είναι κάτοχος διδακτορικού διπλώματος σε Συστήματα Υποστήριξης Αποφάσεων από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.

Έχει πολυετή εμπειρία στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών και στη διοίκηση πολύπλοκων και μεγάλου μεγέθους έργων πληροφορικής. Εξειδικεύεται σε θέματα ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, αναδιοργάνωσης διαδικασιών και διαλειτουργικότητας.

Θ.Κ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024