Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΤΑΙΠΕΔ: Σε ηλεκτρονική δημοπρασία άλλα 12 ακίνητα του Δημοσίου

ΤΑΙΠΕΔ: Σε ηλεκτρονική δημοπρασία άλλα 12 ακίνητα του Δημοσίου

Στην αξιοποίηση άλλων 12 ακινήτων του Δημοσίου προχωρά το ΤΑΙΠΕΔ μέσα από την ηλεκτρονική πλατφόρμα e-auction και τον ιστότοπο www.e-publicrealestate.gr.

Στις 17 Δεκεμβρίου λήγει η προθεσμία για την υποβολή δικαιολογητικών συμμετοχής και πρώτης προσφοράς για την αξιοποίηση επτά ακινήτων του Δημοσίου, μέσα από την ηλεκτρονική πλατφόρμα e-auction και τον ιστότοπο www.e-publicrealestate.gr.

Όπως ανακοίνωσε το ΤΑΙΠΕΔ, πρόκειται για τα εξής ακίνητα: πρώην Ειρηνοδικείο στην Μεσσήνη του νομού Μεσσηνίας, πρώην Ειρηνοδικείο στo Κάτω Νευροκόπι Δράμας, πρώην Ειρηνοδικείο στη Λίμνη Ευβοίας, πρώην Ειρηνοδικείο στην Κλειτορία του νομού Αχαΐας, πρώην Ειρηνοδικείο στην Ανδρίτσαινα της Ηλείας, πρώην Ειρηνοδικείο στην Παραμυθιά του νομού Θεσπρωτίας και διατηρητέο κτίριο στο κέντρο της Πάτρας (Αγ. Νικολάου 8).

Παράλληλα, η 8η Δεκεμβρίου είναι η καταληκτική ημερομηνία υποβολής δικαιολογητικών συμμετοχής στη διαγωνιστική διαδικασία και πρώτης προσφοράς για πέντε ακίνητα στην Πλάκα, που βρίσκονται στις εξής οδούς: Θέσπιδος 20, Θέσπιδος 17, Πρυτανείου 13, Πρυτανείου 9- 9Α και Στράτωνος 15- 25.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024