Δευτέρα 13 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ολοκληρώνονται οι πρώτοι «ηλεκτρονικοί» πλειστηριασμοί

Ολοκληρώνονται οι πρώτοι «ηλεκτρονικοί» πλειστηριασμοί

Αύριο, Τετάρτη θα ολοκληρωθούν οι δύο πρώτοι πλειστηριασμοί από τη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων για χρέη προς το Δημόσιο που κοινοποιήθηκαν μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας της ΓΓΔΕ. Τα πρώτα ακίνητα που βγαίνουν στο «σφυρί» είναι ένα αγροτεμάχιο 41 στρέμματα με κτήριο στο Βαθύ Χαλκίδας και ένα αγροτεμάχιο μη άρτιο μη οικοδομήσιμο του ίδιου οφειλέτη στην ίδια περιοχή.

Αύριο Τετάρτη θα ολοκληρωθούν οι δύο πρώτοι πλειστηριασμοί από τη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων για χρέη προς το Δημόσιο που κοινοποιήθηκαν μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας της ΓΓΔΕ.

Τα πρώτα ακίνητα που βγαίνουν στο «σφυρί» είναι ένα αγροτεμάχιο 41 στρέμματα με κτήριο στο Βαθύ Χαλκίδας και ένα αγροτεμάχιο μη άρτιο μη οικοδομήσιμο 2.391,50 τ.μ. του ιδίου οφειλέτη στο Βαθύ Χαλκίδας.

Υπενθυμίζεται πως στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων δημοσιεύονται από τις 24 Σεπτεμβρίου περιλήψεις προγραμμάτων πλειστηριασμών σε βάρος οφειλετών για συνολική ληξιπρόθεσμη οφειλή άνω των 300.000 ευρώ.

Στόχος της ηλεκτρονικής δημοσιοποίησης των στοιχείων των πλειστηριασμών στην ιστοσελίδα της ΓΓΔΕ είναι να εξασφαλίσει τη μέγιστη δυνατή διαφάνεια και να προσελκύσει περισσότερους ενδιαφερόμενους για να ανέβει το τίμημα υπέρ του Δημοσίου.

Η τελευταία ανάρτηση περίληψης προγράμματος πλειστηριασμού αφορά σε οικόπεδο με οικοδομή 238,06 τ.μ στα Βριλήσσια. Ο πλειστηριασμός θα γίνει στις 12 Νοεμβρίου και η πρώτη τιμή προσφοράς είναι τα 480.000 ευρώ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Άψογος ο Τσιτσιπάς, έκλεισε θέση στους «16» της Ρώμης (2-0)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς με εκπληκτική εμφάνιση επικράτησε πολύ εύκολα του Κάμερον Νόρι με 2-0 σετ (6-2, 7-6) και προκρίθηκε στη φάση των «16» του ATP Masters 1000 της Ρώμης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 13 Μαϊου 2024