Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Σύσκεψη στο Μαξίμου για το πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα

Σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο Μέγαρο Μαξίμου, εν όψει της κατάθεσης στη Βουλή του πολυνομοσχεδίου για τα προαπαιτούμενα. Στη σύσκεψη μετείχαν ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών Ευ. Βενιζέλος, ο υπουργός Οικονομικών Γκ. Χαρδούβελης και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρ. Σταϊκούρας.

Σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο Μέγαρο Μαξίμου, εν όψει της κατάθεσης στη Βουλή του πολυνομοσχεδίου για τα προαπαιτούμενα.

Στη σύσκεψη μετείχαν ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών Ευάγγελος Βενιζέλος, ο υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας.

Το πολυνομοσχέδιο αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή την επόμενη εβδομάδα και περιλαμβάνει τα προαπαιτούμενα που συνδέονται με την υποδόση του 1 δισ. ευρώ του Αυγούστου.

Το υπουργείο Οικονομικών συλλέγει από τα υπουργεία Εργασίας, Δικαιοσύνης, Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Περιβάλλοντος και Ανάπτυξης τις διατάξεις που θα περιληφθούν στο νομοσχέδιο και κάποιες από αυτές βρίσκονται ήδη στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους προκειμένου να προσδιορισθεί το κόστος τους στον προϋπολογισμό.

Η ψήφιση του πολυνομοσχεδίου έως τις 8 Αυγούστου θα επιτρέψει την εκταμίευση της δόσης του 1 δισ. ευρώ, αλλά και την εκταμίευση των 1,8 δισ. ευρώ περίπου που αντιστοιχούν στις επιστροφές εσόδων από τα κέρδη που καταγράφουν οι τράπεζες της Ευρωζώνης από τα ελληνικά ομόλογα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024