Σάββατο 18 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μίχαλος: «Γονατογράφημα» η απόφαση για αναστολή καταβολής δόσεων δανείων

Μίχαλος: «Γονατογράφημα» η απόφαση για αναστολή καταβολής δόσεων δανείων

«Γονατογράφημα» χαρακτηρίζει την τελευταία απόφαση του υπουργείου Οικονομικών, για αναστολή της καταβολής των δόσεων των δανείων που έχουν ληφθεί από τις επιχειρήσεις με εγγύηση του ελληνικού Δημοσίου, ο πρόεδρος της ΚΕΕΕ και του ΕΒΕΑ Κων.Μίχαλος. Όπως τονίζει ωφελούνται ελάχιστοι, ενώ εξαιρούνται περίπου 60.000 επιχειρήσεις που έλαβαν επιχειρηματικά δάνεια μέσω του ΕΤΕΑΝ.

Ένα ακόμη «γονατογράφημα» είναι η τελευταία απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, για αναστολή της καταβολής των δόσεων των δανείων που έχουν ληφθεί από τις επιχειρήσεις με εγγύηση του ελληνικού Δημοσίου, σχολίασε ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων και του ΕΒΕ Αθήνας Κων.Μίχαλος.

«Δυστυχώς, για μια ακόμη φορά, η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών αντιμετωπίζει με προχειρότητα τα μεγάλα προβλήματα που απασχολούν σήμερα τον επιχειρηματικό κόσμο» δήλωσε ο κ. Μίχαλος.

Πρόσθεσε μάλιστα ότι η ρύθμιση «αποτελεί ένα ακόμη γονατογράφημα, αφού από τη διευκόλυνση αυτήν ωφελούνται ελάχιστοι, ενώ εξαιρούνται περίπου 60.000 επιχειρήσεις που έλαβαν επιχειρηματικά δάνεια μέσω του ΕΤΕΑΝ. Η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων έχει ήδη, εδώ και πολλούς μήνες, ζητήσει την οριστική επίλυση του προβλήματος αυτού, που έχει οδηγήσει ήδη μεγάλο αριθμό επιχειρήσεων, ιδιαίτερα της περιφέρειας, σε διακοπή λειτουργίας».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Αήττητη πρωταθλήτρια η Λεβερκούζεν (2-1), αποθέωση για Ρόις στη νίκη της Ντόρτμουντ (4-0, vid)

Η Λεβερκούζεν τελείωσε την φετινή Bundesliga πρώτη και αήττητη (2-1) – «Πάρτι» της Ντόρτμουντ στην Βεστφαλία στο τελευταίο παιχνίδι του Ρόις (4-0).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 18 Μαϊου 2024