Κυριακή 12 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Στήριξη Τρισέ στις προσπάθειες της ελληνικής κυβέρνησης

Στήριξη Τρισέ στις προσπάθειες της ελληνικής κυβέρνησης

Μισή ώρα διήρκεσε η συνάντηση του πρώην πρόεδρου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Ζαν Κλοντ Τρισέ, με τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα στο υπουργείο Οικονομικών. Ανώτατο στέλεχος του υπουργείου Οικονομικών αναφερόμενο στο περιεχόμενο της συζήτησης των κ.κ. Τρισέ και Στουρνάρα υπογράμμισε πως ο πρώην πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας εξέφρασε την στήριξη του στις προσπάθειες της ελληνικής κυβέρνησης.

 

Ο υπουργός Οικονομικών ενημέρωσε τον κ. Τρισέ για τα δημοσιονομικά μεγέθη, το πρωτογενές  πλεόνασμα, την εν εξελίξει αναδιάρθρωση του τραπεζικού συστήματος και τις επιδιώξεις της κυβέρνησης προκειμένου να επιταχυνθεί η ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας.

 

Μισή ώρα διήρκεσε η συνάντηση του πρώην πρόεδρου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Ζαν Κλοντ Τρισέ, με τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα στο υπουργείο Οικονομικών.

Μετά την συνάντηση δεν έγιναν δηλώσεις, ωστόσο είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι ο κ. Στουρνάρας συνόδευσε τον πρώην κεντρικό τραπεζίτης έως την έξοδο του υπουργείου Οικονομικών.

Ανώτατο στέλεχος του υπουργείου Οικονομικών αναφερόμενο στο περιεχόμενο της συζήτησης των κ.κ. Τρισέ και Στουρνάρα υπογράμμισε πως ο πρώην πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας εξέφρασε την στήριξη του στις προσπάθειες της ελληνικής κυβέρνησης.

Ο υπουργός Οικονομικών ενημέρωσε τον κ. Τρισέ για τα δημοσιονομικά μεγέθη, το πρωτογενές πλεόνασμα, την εν εξελίξει αναδιάρθρωση του τραπεζικού συστήματος και τις επιδιώξεις της κυβέρνησης προκειμένου να επιταχυνθεί η ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Νότιγχαμ Φόρεστ – Τσέλσι 2-3: Νίκη των «μπλε», έχουν σωθεί ουσιαστικά οι γηπεδούχοι

Η Τσέλσι νίκησε με ανατροπή στην ανατροπή 3-2 τη Νότιγχαμ που ουσιαστικά έχει εξασφαλίσει την παραμονή της μετά την ήττα της Λούτον.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 12 Μαϊου 2024