Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Επένδυση 500.000 ευρώ στην Incrediblue με κύρια συμμετοχή του Jeremie Openfund II

Επένδυση 500.000 ευρώ στην Incrediblue με κύρια συμμετοχή του Jeremie Openfund II

H Incrediblue, μια ελληνική startup που έχει δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο τρόπο ενοικίασης σκάφους από το διαδίκτυο, ανακοίνωσε τη λήψη ενός δεύτερου γύρου χρηματοδότησης ύψους 500.000 ευρώ από το Jeremie Openfund II και ιδιώτες επενδυτές.

H Incrediblue, μια ελληνική startup που έχει δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο τρόπο ενοικίασης σκάφους από το Διαδίκτυο, ανακοίνωσε τη λήψη ενός δεύτερου γύρου χρηματοδότησης ύψους 500.000 ευρώ από το Jeremie Openfund II και ιδιώτες επενδυτές.

Η ανακοίνωση έγινε στα πλαίσια της εκδήλωσης του Ευρωπαϊκού Ταμείου Επενδύσεων με τίτλο «Greek ICT Innovation-A Prime Investment Opportunity», η οποία έγινε σήμερα, Τετάρτη, παρουσία του υπουργού Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη και Μεταφορών Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Παρουσιάζοντας ήδη περισσότερα από 500 σκάφη, μέσω του Incrediblue δίνεται η δυνατότητα σε ιδιοκτήτες να καταχωρίσουν το σκάφος τους με κάθε λεπτομέρεια, και σε ταξιδιώτες να αναζητήσουν και να ενοικιάσουν απευθείας το ιστιοπλοϊκό ή μηχανοκίνητο σκάφος της επιλογής τους σε λίγα βήματα.

Η Incrediblue, με έδρα το Βόλο, έλαβε αρχική χρηματοδότηση από το Jeremie Openfund II ύψους 100 χιλιάδων ευρώ τον περασμένο Φεβρουάριο.

Το ποσό της νέας χρηματοδότησης ύψους 500.000 ευρώ θα χρησιμοποιηθεί από την εταιρεία για να επεκταθεί σε όλη τη Μεσόγειο και να πολλαπλασιάσει τις κρατήσεις από και προς διάφορες χώρες κατά τη διάρκεια της νέας σεζόν.

Στη χρηματοδότηση συμμετέχουν, μαζί με το Openfund, έλληνες και ξένοι ιδιώτες επενδυτές, που είναι ενθουσιώδεις χρήστες της υπηρεσίας, έχουν σημαντική εμπειρία στον κλάδο, και που αναμένεται να προσφέρουν στην ανάπτυξη της υπηρεσίας.

Στο πλαίσιο της επένδυσης ο Αντώνης Φιοράκης, ιδρυτής και CEO της Incrediblue, δήλωσε: «Όραμά μας είναι να κάνουμε τις διακοπές με σκάφος εύκολες και προσιτές, στόχο μας για τους επόμενους μήνες αποτελεί η επέκταση του στόλου σε ολόκληρη τη Μεσόγειο και η προσέγγιση σημαντικού αριθμού ταξιδιωτών από όλη την Ευρώπη.»

Ο εταίρος του Openfund Γεώργιος Τζιραλής, πρόσθεσε: «Η ομάδα της Incrediblue έχει χαράξει ρότα για να αλλάξει ουσιαστικά τον τρόπο που βιώνουμε τον θαλάσσιο τουρισμό. Είμαστε ευτυχείς που συμμετέχουμε σε αυτό το ταξίδι.»

E.N.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Αιχμές από τον Λάκοβιτς μετά το Μπαρτσελόνα – Γκραν Κανάρια: «Χάσαμε για λόγους που δεν καταλαβαίνω»

Σπόντες από τον Γιάκα Λάκοβιτς, μετά από την ήττα της Γκραν Κανάρια από τη Μπαρτσελόνα στην παράταση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024