Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o

Σύσκεψη για τον συντονισμό των ενεργειών κατά της αδήλωτης εργασίας

Με αφορμή την έναρξη, από την 15η Σεπτεμβρίου, της εφαρμογής του νέου πλαισίου ποινών και της διαδικασίας επιβολής του για την αδήλωτη και ανασφάλιστη εργασία, πραγματοποιείται σήμερα, Πέμπτη υπό τον υπουργό Εργασίας ευρεία σύσκεψη. Στόχος ο συντονισμός όλων των ελεγκτικών οργάνων και υπηρεσιών των συναρμόδιων υπουργείων, καθώς και η κατάρτιση νέου επιχειρησιακού σχεδίου ελέγχων για την πάταξη της παραβατικότητας στην αγορά εργασίας.

Με αφορμή την έναρξη, από την 15η Σεπτεμβρίου, της εφαρμογής του νέου πλαισίου ποινών και της διαδικασίας επιβολής του για την αδήλωτη και ανασφάλιστη εργασία, πραγματοποιείται ευρεία σύσκεψη, σήμερα, Πέμπτη, στις 10.30 π.μ, υπό τον υπουργό Εργασίας, Γιάννη Βρούτση.

Στόχος είναι να γίνει ο συντονισμός όλων των ελεγκτικών οργάνων και υπηρεσιών των συναρμόδιων υπουργείων, καθώς και η κατάρτιση νέου επιχειρησιακού σχεδίου ελέγχων για την πάταξη της παραβατικότητας στην αγορά εργασίας.

Στην σύσκεψη θα συμμετάσχουν, επίσης, ο υφυπουργός Εργασίας κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, η γενική γραμματέας του υπουργείου Άννα Στρατινάκη, ο διευθυντής της Υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Ταξίαρχος Βασίλειος Κοντογιάννης και αρμόδιοι αξιωματικοί της Υπηρεσίας καθώς και υπηρεσιακά στελέχη από το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας (Σ.ΕΠ.Ε) και την Ειδική Υπηρεσία Ελέγχου Ασφάλισης ΙΚΑ-ΕΤΑΜ (Ε.ΥΠ.Ε.Α).

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

«Μονόδρομος» το VAR και στο μπάσκετ – Εφαρμογή στο τελευταίο κρίσιμο δίλεπτο και για όλες τις αποφάσεις

Μια είναι η λύση για να μπει τέλος σε «εμετικές» διαιτησίες, όπως αυτή που είδαμε στο Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα το βράδυ της Τρίτης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024