Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Η βελτίωση του ΑΕΠ μπορεί να ξεπεράσει τις προβλέψεις, λέει ο Στουρνάρας

Η βελτίωση του ΑΕΠ μπορεί να ξεπεράσει τις προβλέψεις, λέει ο Στουρνάρας

Την εκτίμηση ότι το ΑΕΠ μπορεί φέτος να πάει καλύτερα από τις αρχικές προβλέψεις έκανε ο υπουργός Οικονομικών, επισημαίνοντας ότι «οι τελευταίες εξελίξεις στην οικονομία έχουν σαφώς θετικό πρόσημο και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι». Στην εισήγησή του κατά τη συζήτηση για την πώληση των κρατικών λαχείων στη Βουλή ο υπουργός ανέφερε ακόμη ότι «οι εξελίξεις για την Ελλάδα θεωρώ ότι θα συνεχίσουν να είναι θετικές».

Την εκτίμηση ότι το ΑΕΠ μπορεί φέτος να πάει καλύτερα από τις αρχικές προβλέψεις έκανε ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, μιλώντας στη Βουλή, επισημαίνοντας ότι «οι τελευταίες εξελίξεις στην οικονομία έχουν σαφώς θετικό πρόσημο και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι».

Στην εισήγησή του κατά τη συζήτηση για την πώληση των κρατικών λαχείων Ο υπουργός ανέφερε ακόμη ότι «οι εξελίξεις για την Ελλάδα, θεωρώ ότι θα συνεχίσουν να είναι θετικές» πρόσθεσε ο υπουργός.

Ειδικότερα, στην εισήγησή του κατά τη συζήτηση στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής του νομοσχεδίου για την πώληση των κρατικών λαχείων ο κ. Στουρνάρας ανέφερε:

«Οι τελευταίες εξελίξεις στην οικονομία έχουν σαφώς θετικό πρόσημο και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι. Οι δημοσιονομικές εξελίξεις είναι σύμφωνα με τους στόχους, αλλά και από την πλευρά της παραγωγής έχουμε στοιχεία που μας δημιουργούν αισιοδοξία και ιδιαίτερα από τον τομέα του τουρισμού».

«Εάν τα πράγματα συνεχίσουν έτσι, τότε η πρόβλεψη για το ΑΕΠ φέτος θα κυμανθεί σε ένα εύρος, ίσως, καλύτερο από τις αρχικές προβλέψεις. Οι εξελίξεις για την Ελλάδα, θεωρώ ότι θα συνεχίσουν να είναι θετικές» πρόσθεσε ο κ. Στουρνάρας.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Φενέρμπαχτσε – Μονακό 62-65: Πήρε το «θρίλερ» και ισοφάρισε σε 2-2!

Η Μονακό επικράτησε 65-62 στην έδρα της Φενέρμπαχτσε και πλέον η πρόκριση στο Final Four θα κριθεί στο Game 5.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024