Δευτέρα 20 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Στην Αθήνα την Κυριακή ο υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ

Στην Αθήνα την Κυριακή ο υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ

Συναντήσεις με τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Οικονομικών θα έχει ο Τζακ Λου, υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ, ο οποίος πρόκειται να επισκεφθεί την Αθήνα την Κυριακή. Στο επίκεντρο των συζητήσεων θα βρεθούν η εφαρμογή των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων στη χώρα, καθώς και οι πολιτικές της ΕΕ για να υποστηριχθεί η οικονομική ανάπτυξη. Η επίσκεψη αυτή έρχεται λίγο πριν τη συνάντηση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με τον Αμερικανό πρόεδρο Ομπάμα στην Ουάσινγκτον.

Συναντήσεις με τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, και τον υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, θα έχει ο Τζακ Λου, υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ, ο οποίος πρόκειται να επισκεφθεί την Αθήνα την Κυριακή.

Στο επίκεντρο των συζητήσεων θα βρεθούν η εφαρμογή των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων στη χώρα, καθώς και οι πολιτικές της ΕΕ για να υποστηριχθεί η οικονομική ανάπτυξη.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση που έδωσε στην δημοσιότητα το αμερικανικό υπουργείο το απόγευμα της Τετάρτης, ο υπουργός Οικονομικών των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, Τζακ Λου, πρόκειται να επισκεφθεί την Ελλάδα την Κυριακή για να συζητήσει σχετικά με την εφαρμογή των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων στη χώρα αυτή της ευρωζώνης και τις πολιτικές της Ευρωπαϊκής Ένωσης για να υποστηριχθεί η οικονομική ανάπτυξη.

Η επίσκεψη αυτή έρχεται μερικές ημέρες πριν τη συνάντηση του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, με τον Αμερικανό πρόεδρο Μπάρακ Ομπάμα στην Ουάσινγκτον, την 8η Αυγούστου.

Ο Λου πρόκειται να φθάσει στην Αθήνα μετά τη λήξη της συνόδου των υπουργών Οικονομικών και των κεντρικών τραπεζιτών της Ομάδας των Είκοσι (G20) στην Μόσχα το Σαββατοκύριακο.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters

Sports in

Ο «Superman» Ποντένσε έκλεισε εισιτήριο για τις 25 Ιουλίου, ο Ολυμπιακός όμως θέλει Ευρώπη στις… 25 Σεπτέμβρη (vids)

Ο Ντανιέλ Ποντένσε ανάγκασε τη Λεωφόρο να υποκλιθεί στο ταλέντο του και έκανε ήδη μια… δουλειά για τον Ολυμπιακό. Αλλά…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 20 Μαϊου 2024