Κυριακή 19 Μαϊου 2024
weather-icon 21o

Στη Eurobank περνά το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο

Το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο περνά στην Eurobank, όπως αποφασίστηκε στη συνεδρίαση του γενικού συμβουλίου του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας. Στόχος είναι η υπογραφή δεσμευτικής συμφωνίας μέχρι τη Δευτέρα.

Το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο περνά στην Eurobank, όπως αποφασίστηκε στη συνεδρίαση του γενικού συμβουλίου του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας.

H συνεδρίαση ολοκληρώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου. Όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση, «το ΤΧΣ και η Eurobank θα συνεργαστούν με στόχο να υπογραφεί δεσμευτική συμφωνία τη Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013».

Στη διαγωνιστική διαδικασία είχαν πάρει μέρος η Alpha Bank, η Εθνική Τράπεζα, η Eurobank και ο όμιλος Πειραιώς. Η Goldman Sachs ενεργεί ως χρηματοοικονομικός σύμβουλος του ΤΧΣ για την εν λόγω συναλλαγή.

Νωρίτερα, είχε εγκριθεί και η μεταβίβαση της Proton Bank στην Eurobank, η δεσμευτική προσφορά της οποίας είχε κριθεί η μόνη συμβατή με τις προϋποθέσεις του διαγωνισμού. Στόχος και για την υπόθεση της Proton Bank είναι η υπογραφή δεσμευτικής συμφωνίας μέχρι τη Δευτέρα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Κοντά στο sold out η Φιορεντίνα για τον τελικό – Πόσα εισιτήρια απομένουν

Πολύ κοντά στο να εξαντλήσουν τα διαθέσιμα εισιτήρια για τον τελικό του Europa Conference League είναι οι οπαδοί της Φιορεντίνα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 19 Μαϊου 2024