Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Συγχώνευση ΕΑΒ, ΕΑΣ και ΕΛΒΟ εξετάζει η κυβέρνηση

Συγχώνευση ΕΑΒ, ΕΑΣ και ΕΛΒΟ εξετάζει η κυβέρνηση

Το «μοντέλο» της αναδιοργάνωσης εν λειτουργία (αντίθετα, δηλαδή, με ό,τι ακολουθήθηκε στην ΕΡΤ), φέρεται να προκρίνει η κυβέρνηση για τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα (ΕΑΣ). Σύμφωνα με παράγοντες του υπουργείου Οικονομικών, κυβέρνηση εξετάζει και το σενάριο συγχώνευσης των αμυντικών βιομηχανιών της χώρας (ΕΑΒ, ΕΑΣ και ΕΛΒΟ).

Το «μοντέλο» της αναδιοργάνωσης εν λειτουργία (αντίθετα, δηλαδή, με ό,τι ακολουθήθηκε στην ΕΡΤ), φέρεται να προκρίνει η κυβέρνηση για τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα (ΕΑΣ).

Αυτό προκύπτει, σύμφωνα με παράγοντες του υπουργείου Οικονομικών, από τη συνάντηση του υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα και της αναπληρώτριας υπουργού Εθνικής Άμυνας, Φώφης Γεννηματά, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο υπουργείο Οικονομικών.

Σύμφωνα με τα ίδια στελέχη, η κυβέρνηση εξετάζει και το σενάριο συγχώνευσης των αμυντικών βιομηχανιών της χώρας, ήτοι της ΕΑΒ (είναι η μεγαλύτερη βιομηχανία, με περισσότερους από 1.000 εργαζόμενους), των ΕΑΣ (θεωρείται «φιλέτο», καθώς διαθέτει σημαντική ακίνητη περιουσία) και της ΕΛΒΟ.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Ο Αντετοκούνμπο, η επόμενη μέρα του αποκλεισμού και το Προολυμπιακό…

Οι Μπακς αποκλείστηκαν από τον πρώτο γύρο των playoffs και ο Αντετοκούνμπο έχει όσο χρόνο θέλει για τον τραυματισμό του, το Προολυμπιακό και όχι μόνο...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024